Δ. Κοντομηνάς: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη – “Ούτε ίχνος παρανομίας μου”

02:26 9/1/2014 - Πηγή: BankWars

[UPD] Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη έλαβε ο Δημήτρης Κοντομηνάς από τον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη.
Ο ανακριτής μετέβη στην ιδιωτική κλινική στην οποία νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας, τον οποίο βαραίνουν κατηγορίες για απάτη, άμεση συνέργεια σε απιστία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, σχετικά με το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Δ. Κοντομηνάς: “Ούτε ίχνος παρανομίας στις επιχειρηματικές

μου δραστηριότητες”

Δεν υπάρχει ίχνος παρανομίας στις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες, δήλωσε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς.

«Σε αντίθεση με τα θηριώδη μη εξυπηρετούμενα δάνεια γνωστών επιχειρηματιών, τα δάνεια του ομίλου DEMCO που έχουν συναφθεί με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, υπερκαλύπτονται με εγγυήσεις από την προσωπική μου περιουσία» ανέφερε ο κ. Κοντομηνάς και κατέληξε: «Τίποτα από τα αποδιδόμενα σε εμένα δεν με αγγίζει. Οι εχθροί μας είναι ισχυροί, αλλά η αλήθεια ισχυρότερη, και στο τέλος θα λάμψει».

Ο Δ.Κοντομηνάς και τα νταβατζήδικα Μέσα Ενημέρωσης που ανέλαβαν την… προστασία του, χωρίς να το ζητήσει

Ο Δ.Κοντομηνάς, είναι ένας μεγάλος Έλληνας επιχειρηματίας. Με πολυσχιδή δραστηριότητα, επιτυχημένη και πολυβραβευμένη. Δεν έχει καμία ανάγκη….της προστασίας που πάνε να του πουλήσουν μεγάλα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, είτε μη αναφέροντας το όνομά του, είτε αναφέροντας τα αρχικά, είτε μιλώντας γενικά για ‘καναλάρχη” που συλλαμβάνεται.

Δεν έχει καμία επίσης ανάγκη…προστασίας, δεδομένου ότι οι πολίτες, ενημερώθηκαν για το όνομα από τα δεκάδες άλλα, ΜΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ – ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ- ΜΗ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΑ Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία αντιμετώπισαν την περίπτωση, όπως θα αντιμετώπιζαν τον κάθε Έλληνα πολίτη, με δεδομένη την εισαγγελική παραγγελία.

Όπως άλλωστε πηγές από το περιβάλλοντου δηλώνουν, “Ο κ. Δημήτρης Κοντομηνάς, δεν έχει λόγο να ανησυχεί και θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες. Tο δάνειο έχει ληφθεί σύμφωνα με τις τραπεζική πρακτική και νομιμότητα και δεν υπάρχει παρανομία. Το δάνειο εξυπηρετείται και οι εγγυήσεις που έχουν δοθεί είναι προσωπικές και υπερβαίνουν το ύψος του δανείου”.

Ο κ.Κοντομηνάς, αν και εφόσον δικαιωθεί, πράγμα διόλου απίθανο, θα δικαιωθεί επειδή έχει τα στοιχεία που θα πείσουν τη Δικαιοσύνη και όχι επειδή κάποιοι καλαμαράδες της δεκάρας ‘έσβησαν” το όνομά του από τα γραπτά τους.

Είναι άλλωστε πανέξυπνος άνθρωπος και τους ξέρει …έναν προς έναν για το τι καπνό και …πόσο καπνό φουμάρουν!

bankwars.gr

Original article: Δ. Κοντομηνάς: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη – “Ούτε ίχνος παρανομίας μου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα