Ο Αστέρας Τρίπολης “χορηγός” ΑΕΚ-Ολυμπιακού – 3-2 τον ΠΑΟΚ

18:26 4/3/2018 - Πηγή: BankWars

Φοβερό ματς στην Τρίπολη για τη Σούπερ Λιγκ! ΑΣΤΕΡΑΣ- ΠΑΟΚ 3-2. Οι Αρκάδες άνοιξαν νωρίς το σκορ με τον Κυριακόπουλο στο 18′, όμως ο Τζάλμα Κάμπος στο 37΄μετά τη φοβερή ατομική ενέργεια του Μακ, έφερε το ματς στα ίσα. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι Αρκάδες έκαναν το 2-1 με τον Τόνσο.

Στο 78′ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το γκολ του Βαρέλα που ακυρώθηκε.

Τελικά το γκολ

για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πρίγιοβιτς.

Στην επόμενη φάση, ο Ιγκλέσιας βγήκε στην επίθεση και με πλασέ νίκησε τον Πασχαλάκη για το τελικό 3-2, το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα στην Τρίπολη

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Μπέρτος (46′ Κώτσιρας), Γιαννούλης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Κυριακόπουλος (67′ Ντουντού), Τόνσο, Μανιάς (84′ Καλτσάς).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Σάχοβ (69′ Αζεβέδο), Μαουρίσιο, Κάμπος (83′ Κουλούρης), Πέλκας, Μακ (57′ Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς.

Το αποτέλεσμα του αποψινού ντέρμπι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στο Φάληρο αναμένεται να επηρεάσει άμεσα και την ΑΕΚ, η οποία περιμένει τις οριστικές και τελεσίδικες αποφάσεις όσον αφορά στο ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, προκειμένου να διαπιστώσει εάν σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται με διαφορά από τον δεύτερο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα