Νυχτερινή ανακοίνωση διαγραφής Κοντονή από το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς προχώρησε στη διαγραφή του Σταύρου Κοντονή μετά τις δηλώσεις κατά του κόμματος.Γραφείο Τύπου για Σ. Κοντονή: Ο καθείς και οι επιλογές του

Ο Σταύρος Κοντονής παραμένει απαρέγκλιτα, σύμφωνα με δήλωσή του, “κομμουνιστής στην ανανεωτική Αριστερά”. Προφανώς κανένας δεν μπορεί να του αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα.

Το δικαίωμα όμως να είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία το απεμπόλησε ο ίδιος από τη στιγμή που αποφάσισε να στραφεί

κατά του κόμματος του όχι μόνο με ανυπόστατες κατηγορίες για τον ποινικό κώδικα που εκ των πραγμάτων ευνοούν την προπαγάνδα και τα fake news της ΝΔ, αλλά και με απαράδεκτους, συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς για συντρόφους του. Επέλεξε με την στάση του να προσπαθήσει να αμαυρώσει μια τεράστια λαϊκή νίκη ενάντια στην εγκληματική δράση των νεοναζί.

Ο καθείς και οι επιλογές του.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Άνω κάτω έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Σταύρος Κοντονής, δημιουργώντας μεγάλο πολιτικό θέμα όχι τόσο με την αποχώρησή του από το κόμμα, όσο με τις δηλώσεις του για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οδηγούν τώρα, στο να πέσουν …στα μαλακά οι καταδικασθέντες για εγκληματικό οργάνωση Χρυσαυγίτες.

Ο κ.Κοντονής είπε ότι είχε προειδοποιήσει εγκαίρως ότι οι διατάξεις του νέου Ποινικού Κώδικα ευνοούν τη Χρυσή Αυγή. Νέες δηλώσεις του το απόγευμα, με τις οποίες καταλογίζει σταλινισμό (!) στον ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στην ανακοίνωση του κόμματος που τον εγκαλούσε ότι εξυπηρετεί τη ΝΔ.

Άγρια κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-Κοντονή για τις ποινές στη Χρυσή Αυγή – Όλες οι δηλώσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα