Ν.Παππάς: Για να είναι κανείς επαναστάτης θα πρέπει να ξέρει πότε θα κάνει τους κατάλληλους συμβιβασμούς

Ο υπουργός Επικρατείας, Ν.Παππάς, σε συνέντευξή του στο οικονομικό κανάλι, SBC, υπογράμμισε πως η κυβέρνηση «έπεσε» εκ των έσω και πως τα υπόλοιπα κόμματα δεν ήταν ο μόνος αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές, ο κ. Παππάς υποστήριξε πως οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν για το εάν επικεφαλής της διαπραγμάτευσης για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας

ή κάποιος άλλος.

Οσον αφορά τη συμφωνία με τους θεσμούς παραδέχθηκε πως το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιδίωκε η κυβέρνηση, αλλά τόνισε με νόημα πως για να είναι κανείς επαναστάτης θα πρέπει να ξέρει πότε θα κάνει τους κατάλληλους συμβιβασμούς και πότε να φτάνει στις κατάλληλες συμφωνίες.

Σχετικά με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, δήλωσε πως μπορεί και παραμένει στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας πως τα μέτρα στήριξης των μεσαίων και χαμηλών εισοδημάτων, οι 100 δόσεις, η κατάργηση των 5 ευρώ στα νοσοκομεία κ.τ.λ υλοποιήθηκαν.

Τέλος, όσον αφορά την κατάρτιση των ψηφοδελτίων με λίστα, τόνισε πως θα βασίζεται κυρίως στην κατάταξη των βουλευτών σύμφωνα με τις ψήφους των τελευταίων εκλογών, αλλά και την κάλυψη των θέσεων από πρόσωπα που θα σχετίζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα