Ν.Μιχαλολιάκος: Ο ύμνος στον Χίτλερ – Διαβάστε το…

Είναι 1987 και το τεύχος Μαΐου του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» έχει αφιέρωμα στον Αδόλφο Χίτλερ.Το υπογράφει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος αναφερόμενος στην «άρια φυλή», πλέκει το εγκώμιο του «οραματιστή της Νέας Ευρώπης» όπως λέει.

Το κείμενο δημοσιεύτηκε για τα 42 χρόνια από τον θάνατο του Αδόλφου Χίτλερ και αναφέρει μεταξύ άλλων: «30 Απριλίου 1945, στο γερμανικό ραδιόφωνο ακούγεται η

θλιβερή είδηση “Fuhrer ist gefallen”, ο αρχηγός είναι νεκρός. Ο Ζίγκφριντ του Εικοστού Αιώνος είναι νεκρός, έπεσε στην ηρωική μάχη». Και συνεχίζει: «30 Απριλίου 1945, μια λαμπερή σελίδα της σύγχρονης Ιστορίας κλείνει. Ο μεγάλος άντρας του Εικοστού Αιώνα, ο εμψυχωτής και απόστολος της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού είναι νεκρός…».

Πιο κάτω επιβεβαιώνει αυτό που όλοι ξέρουμε σήμερα. Την αγάπη του για το ναζιστικό σύμβολο: «Η γοητεία του αγκυλωτού σταυρού, το Μεγαλείο της Μαυροκόκκινης Σημαίας είναι ζωντανό… Υπάρχουμε και συνεχίζουμε τη μάχη, τη μάχη για την τελική νίκη της ράτσας μας». Το κείμενο τελειώνει τονίζοντας: «Υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος που μας επιβάλλει η στρατιωτική μας τιμή και το εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και τα οράματά μας: Heil Hitler!».

Τα αφιερώματα του περιοδικού της Χρυσής Αυγής στους ναζιστές συνεχίζονται μέχρι και πριν λίγα χρόνια.

Στο τεύχος Μάιος – Ιούνιος 2007, μόλις πριν έξι χρόνια δηλαδή, σε πρώτο πλάνο βλέπουμε τον Ρούντολφ Ες, του «σφαγέα» των Ναζί τον οποίο ο Μιχαλολιάκος είχε χαρακτηρίσει το 1987 «σεβάσμιο γέροντα, τον τελευταίο επιζώντα του εθνικοσοσιαλισμού».

Ύμνος στον Χίτλερ

Αρθρογράφος του περιοδικού ήταν και ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος γράφει το 1983 για την επέτειο της πτώσης του ναζισμού έναν ύμνο στον Χίτλερ.

«Ο Φύρερ του γερμανικού Ράιχ, αυτός ο οραματιστής της Νέας Ευρώπης, και η Εύα Μπράουν θα αυτοκτονήσουν στις 15.30 της 30ης Απριλίου 1945. Την ίδια ημέρα, 30 Απριλίου, μετά από 38 χρόνια, εμείς οι Έλληνες Εθνικοσοσιαλισταί θα σταθούμε προσοχή χαιρετώντας με τον αιώνιο χαιρετισμό και θα κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή».

Το 1990 η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί το πρώτο της συνέδριο. Ο Ν. Μιχαλολιάκος βγάζει πύρινους λόγους, αλλά αυτό που εντυπωσιάζει είναι η σβάστικα, το έμβλημα της 2ης μεραρχίας των SS «Das Reich» που κυριαρχεί στο χώρο.

Κατ΄ άλλους είναι το σύμβολο του σχεδίου Werwolf των ναζί, που προέβλεπε μικρές ομάδες που θα έκαναν σαμποτάζ και αιφνιδιαστικές επιθέσεις στα μετόπισθεν των συμμάχων που συνεχώς προέλαυναν.

Ότι δηλαδή θεωρούσαν ότι κάνουν τα …τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

matrix24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα