Νίκος Παππάς: Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού απέναντι στον Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων

01:16 7/1/2023 - Πηγή: BankWars

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα, έτσι ώστε να αποτελέσει τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων στις εκλογές του φθινοπώρου. Ο Παππάς φέρεται

πώς ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να ανακοινώσει πρώτα ο ίδιος την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για το δήμο των Αθηναίων και στη συνέχεια να λάβει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Παππάς μίλησε για την επικαιρότητα και όσα απασχολούν τη νέα γενιά στην Bandiera Rosa και τη Ματίνα Κοντού. (www.rosa.gr)

“Η Αριστερά είναι τρόπος ζωής. Η Αριστερά είναι μια ιδεολογία κοντά στον άνθρωπο. Πρέπει να είσαι πραγματικά ηθικός και καλόψυχος, για να μπορείς να δηλώσεις Αριστερός. Αυτή είναι η δικιά μου άποψη.

Μπορεί να τα λέω γενικά, αλλά κάπως έτσι συμμερίζομαι αυτήν την ιδεολογία. Δεν ξέρω αν μπορώ να δηλώσω αριστερός, δεν ξέρω αν μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτό. Επειδή έχω ανθρώπους, που εντάσσονται και υποστηρίζουν αυτήν την ιδεολογία, τους εκτιμώ τους σέβομαι, τους ζηλεύω και τους θαυμάζω”.

Για την κοινωνική του δράση:

“Η αλληλεγγύη είναι το πιο σημαντικό όπλο, που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος και κατ’ επέκταση η κοινωνία μας. Δυστυχώς, ζούμε σε μια άδικη κοινωνία, που δεν λειτουργούν όλα δίκαια και αξιοκρατικά. Άρα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, που δεν έχουν την ευκαιρία, ούτε για τα βασικά.

Δεν έχουν την ευκαιρία και τις δυνατότητες να ζήσουν ούτε καν μια αξιοπρεπή ζωή. Άρα όσοι μπορούν έστω στο ελάχιστο να βοηθήσουν και να κάνουν αυτούς τους αθρώπους να ανασάνουν για ένα λεπτό καλύτερα, νομίζω ότι οφείλουν και είναι καθήκον τους να το κάνουν“.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα