Νίκη του ΠΑΟ στη Βέροια με γκολ του Καρέλη – Αποτελέσματα Σούπερ Λίγκ

Στο 86ο λεπτό ο Καρέλης έδωσε τη λύση και ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα 1-0 από την έδρα της Βέροιας, για την 13η αγωνιστική της Super League. Έτσι έφτασε τον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο στην 3η θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πίσω από την δεύτερη ΑΕΚ.

Ο

Παναθηναϊκός, πάλι με τον Εσιέν στη σύνθεσή του, ήταν κακός στο α’ ημίχρονο, με πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας.

Αντίθετα, στο β’ ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά. Στο 47′ έχασε νέα ευκαιρία με τον Πράνιτς και στο 52′ απείλησε και πάλι με τον Καρέλη, αλλά ο Λόπεζ επενέβη έγκαιρα. Η Βέροια συνέχισε να περιορίζεται σε έναν παθητικό ρόλο, χωρίς να καταφέρνει να κάνει ουσιαστικά αισθητή την παρουσία της στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να είναι καλύτερος και στο 86′ ήρθε η… λύση από τον Καρέλη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την απόκρουση του Λόπεζ στην κεφαλιά του Σάντσεθ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Λόπεζ, Νέτο, Ετζενγκέλε, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Ιμπραΐμ (88′ Καϊκούτ), Άρτσε, Μαγέφσκι (83′ Γεωργιάδης), Ναζλίδης, Γιουσούφ, Κόλα (60′ Μπατιόν).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Εσιέν, Αμπέντ (77′ Ατζαγκούν), Ζέκα, Μαρινάκης, Καρέλης, Νάνο, Σάντσεθ, Τελάντερ, Πράνιτς, Πέτριτς (64′ Κλωναρίδης).

=====Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 στην Τούμπα του Πανιωνίου. Τα τέρματα για τον «δικέφαλο του βορρά», που «έπιασε» στην 3η θέση τον σημερινό του αντίπαλο, σημείωσαν οι Μακ (11`) και Τζαβέλλας (79`), ενώ οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν προσωρινά με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου στο 47ο λεπτό.

======Η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 της Καλλονής στο ΟΑΚΑ και μετά από 13 αγωνιστικές παραμένει στη δεύτερη θέση της Super Leagueη. Το σκορ άνοιξε ο Ράφικ Τζεμπούρ στο 5ο λεπτό, ενώ ακολούθησαν δύο γκολ του Χρήστου Αραβίδη στο 19ο και το 62ο λεπτό.
=======ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-1: Με σκόρερ τον Μίνγκα στο 67΄, ο Λεβαδειακός πανηγύρισε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το ματς Παναιτωλικός – Ατρόμητος.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ…


-Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής 1-2

–Ξάνθη-Πλατανιάς 0-2

–Πανθρακικός-Ολυμπιακός 3-4
(15΄, 91΄ Ντιγκινί, 87΄ Ηλιάδης – 14΄ Ντορκμάζ, 48΄ πεν. Φρορτούνης, 66΄ πεν. Φινμπόγκασον, 80΄ Σεμπά)

Keywords
Τυχαία Θέματα