ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ – ΣΥΝΕΔΡΙΟ: “Σκοτώνονται” οι νεολαίοι – Έσπασαν τις πόρτες στο ΣΕΦ

Ενταση επικρατεί από το πρωί στο συνέδριο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με αφορμή τη διαδικασία εκλογής γραμματέα.

Οι πόρτες του ΣΕΦ παραμένουν κλειστές και η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης αρνείται να πιστοποιήσει τους συνέδρους.

Το πρωί της Πέμπτης ο απερχόμενος γραμματέας της νεολαίας Κώστας Πανταζής, μαζί με όλη την ομάδα που στηρίζει την υποψηφιότητα Χριστίδη (εκλεκτός του προέδρου του κόμματος

για τη θέση του γενικού γραμματέα της Νεολαίας) απαίτησαν να εκλεγεί ο γραμματέας είτε από το συνέδριο της νεολαίας το βράδυ της Πέμπτης και παρά το γεγονός ότι δεν είχαν διαπιστεύσεις έσπασαν τις πόρτες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, μπήκαν μέσα και απαιτούσαν να αρχίσουν οι διαδικασίες. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε κι ένας αστυνομικός.

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχει εξοργιστεί με αυτή την εξέλιξη και οι συνεργάτες του βρίσκονται ήδη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με εντολή να μην υποχωρήσουν σε αλλαγή της συμφωνίας, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα να βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Keywords
Τυχαία Θέματα