Νέα Μάκρη: Οι αρχές εξετάζουν ύποπτο εμπρηστή

09:01 6/9/2019 - Πηγή: BankWars

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά στη Νέα Μάκρη τα ξημερώματα της Πέμπτης οι κάτοικοι της περιοχής και οι πυροσβέστες, ανεπίσημα, έκαναν λόγο για εμπρησμό.

Αυτό το σενάριο ενισχύθηκε από τις καταθέσεις των κατοίκων, οι οποίοι κατέθεσαν όλα όσα άκουσαν και είδαν στους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής.

Ένα γνώριμο πρόσωπο στους κατοίκους της Νέας Μάκρης βρίσκεται στο μικροσκόπιο του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας με χαρακτηριστικό κούρεμα

και σωματότυπο φέρεται να είναι εκείνος που έβαλε την πυρκαγιά στη περιοχή Λιβίσι η οποία εκδηλώθηκε στις 2 και 17 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η ώρα αλλά και ο τόπος εκδήλωσης της πυρκαγιάς «δείχνουν» εμπρησμό.

Μέσα σε δέκα λεπτά είχαν ξεσπάσει δυο πύρινα μέτωπα τα οποία αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις που σε συνεργασία με την αστυνομία αλλά και το Δήμο πραγματοποίησαν εκκένωση διάσπαρτων κατοικιών που βρίσκονταν κοντά στην πυρκαγιά. Μαρτυρίες κατοίκων ανέφεραν το περιστατικό με τη μηχανή και τον αναβάτη της ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε στην αστυνομία και στο αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής αριθμός πινακίδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα