Δημοσκόπηση: “Ναι” στους χειρισμούς Μητσοτάκη 80% – Τσιόρδας 77%-Χαρδαλιάς 69%- Υπεύθυνη στάση ΣΥΡΙΖΑ 45,2%

Ποσοστό αποδοχής 80% αγγίζει η αποδοχή των κυβερνητικών χειρισμών στο θέμα του κορονοϊού, όπως αποτυπώνεται σε δημοσκόπηση της εταιρείας MRB για το STAR, με τις θετικές γνώμες των πολιτών για δύο κεντρικά πρόσωπα της διαχείρισης της κρίσης, τους Σ. Τσιόδρα και Ν. Χαρδαλιά, να μετρούνται στο 77% και το 69% αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα οι θετικές γνώμες των ερωτηθέντων στην έρευνα της MRB

ανέρχονται στο 79,9%, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι θετικά αξιολογεί τους κυβερνητικούς χειρισμούς και το 69% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Το 45,2% αξιολογεί ως υπεύθυνη τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 35,7% θεωρεί πως η αντιπολίτευση που ασκείται δεν είναι υπεύθυνη.

Εξαιρετικά ψηλά ποσοστά στην αποδοχή των πολιτών συγκεντρώνουν ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για θέματα κορονοϊού, Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος αξιολογείται θετικά από το 77% και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, με 69%.

Όσον αφορά στους αρμόδιους υπουργούς της κυβέρνησης και την αξιολόγηση των χειρισμών τους, ποσοστό 71,7% θετικών κρίσεων συγκεντρώνει ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ακολουθεί ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος με 67,7%, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με 67,5%, η υπουργός Παιδείας Νίκης Κεραμέως με 62,4% και ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης με 58,1%.

Το 45,2% αξιολογεί ως υπεύθυνη τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 35,7% θεωρεί πως η αντιπολίτευση που ασκείται δεν είναι υπεύθυνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα