ΝΔ, Μουρούτης, Γεωργιάδης, Αθανασίου απαντούν στις καταγγελίες Μιχαλολιάκου – Παππά

17:50 4/6/2014 - Πηγή: BankWars

Στις καταγγελίες του Νίκου Μιχαλολιάκου και Χρήστου Παππά, απάντησαν τα στελέχη και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στους οποίους αναφέρθηκαν τα δύο προφυλακισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ο Χρ. Παππάς ανέφερε ότι “πολλοί Μπαλτάκοι υπήρχαν σε αυτή την κοινοβουλευτική ομάδα’ και τόνισε ότι ο Άδωνις ο Γεωργιάδης του έλεγε “προτιμώ ο γιος μου στα 16 να είναι ΧΑ παρά Συριζαίος ή κομμουνιστής”.

«Ντροπή σου», είπε εκείνη τη στιγμή από τα υπουργικά έδρανα ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον κ. Παππά.

Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Γιάννης Μουρούτης, χαρακτήρισε αθλιότητες τα όσα ισχυρίστηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, περί επαφών με τη Χρυσή Αυγή.

«Τον κ. Μιχαλολιάκο δεν τον έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου» αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιώργος Μουρούτης.

«Ούτε και κανένα άλλο στέλεχος ή βουλευτή της Χ.Α. έχω συναντήσει, ιδιωτικά ή τυχαία, ποτέ στη ζωή μου.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αθλιότητα που έχω ακούσει» τονίζει ο κ. Μουρούτης.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, απαντώντας στις κατηγορίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, περί στημένης πολιτικής δίωξης εις βάρος τους τόνισε ότι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ανεξάρτητη.

«Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, θα έχουν μια δίκαιη δίκη», τόνισε ο υπουργός.

Όπως τόνισε ο Α. Αθανασίου, είναι αδύνατο σε ένα βράδυ να συνομώτησε η ελληνική δικαιοσύνη για να κλείσει στη φυλακή τη Χρυσή Αυγή.

Αν βολεύει μερικούς να κατηγορεί την Ελληνική Δικαιοσύνη… είναι δικό τους θέμα, τόνισε ο υπουργός.

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, πρόεδρος της Βουλής, το μόνο που είπε στις καταγγελίες είναι “κλείστε το μικρόφωνο του κυρίου”.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ, Α. Ασημακοπούλου δήλωσε ότι «οι υπόδικοι της Χρυσής Αυγής απέδειξαν, άλλη μία φορά, τι εκπροσωπούν και τι εκφράζουν: Κατασκευάσματα νοσηρής φαντασίας, ψεύδη και αθλιότητες»

Original article: ΝΔ, Μουρούτης, Γεωργιάδης, Αθανασίου απαντούν στις καταγγελίες Μιχαλολιάκου – Παππά.

Keywords
Τυχαία Θέματα