Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Η «Τρίαινα» αντιδρά στην πώληση στον Γ.Προκοπίου

23:31 9/7/2021 - Πηγή: BankWars

Την αντίδραση του σωματείου των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, «η Τρίαινα» έχει προκαλέσει η πώλησή τους στον εφοπλιστή Γιώργο Προκοπίου.

Το σωματείο επισημαίνει ότι δυστυχώς η κυβέρνηση στο σύνολό της και ο ίδιος ο πρωθυπουργός με δημόσιες δηλώσεις,  δεν θεωρούν μικρό το τίμημα της πώλησης, αλλά αντίθετα πανηγυρίζουν για την μεγάλη τους «επιτυχία». Επειδή όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία το τίμημα της πώλησης που είναι 25,2 εκατομμύρια, προσθέτουν αυθαίρετα στο τίμημα αυτό

τα 37 εκατομμύρια που δόθηκαν στην ΕΤΑΔ για τα διπλανά οικόπεδα και τη δεξαμενή 5 , καθώς και τα 8-10 εκατομμύρια που είναι το κόστος των νομιμοποιήσεων και τελικά ανεβάζουν το τίμημα στα 70 εκατομμύρια! «Η αλήθεια όμως είναι ότι το Ναυπηγείο ξεπουλιέται για μόλις 25,2 εκατομμύρια» επισημαίνουν χαρακτηριστικά.

Για τον λόγο αυτό αποφάσισαν σαν πρώτο βήμα την προκήρυξη τετράωρης στάσης εργασίας την Τρίτη 13 Ιουλίου και πορεία στο υπουργείο Οικονομικών, ζητώντας “να μην ανακηρυχθεί πλειοδότης, να αποτραπεί το ξεπούλημα των Ναυπηγείων και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα