Να προβληματίσει κόμματα και κυβέρνηση ο ξυλοδαρμός του διοικητή της τροχαίας


Ο διοικητής της τροχαίας Αθηνών Γιώργος Διαμαντόπουλος, που έγινε στόχος τεσσάρων κουκουλοφόρων προχθές στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Εμμανουήλ Μπενάκη, ενώ προχωρούσε ένστολος και εν υπηρεσία , νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

-Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος έσπευσε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του και να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση.

-Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης καταλογίζει στην κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών, αλλά

ούτε καν των αστυνομικών, το ΠΑΣΟΚ ζητά την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και το Ποτάμι καταλογίζει στον αρμόδιο υπουργό ότι εξακολουθεί «να κλείνει το μάτι στις αγέλες των καλωζωισμένων επαναστατών».

ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε 24 ώρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του αξιωματικού με ανακοίνωση καταδίκης της επίθεσης και με την επισήμανση ότι τέτοια περιστατικά δεν είναι δυνατόν να γίνονται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης. «Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και την τιμωρία των δραστών»

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο ξυλοδαρμός του αξιωματικού εντάσσεται σε μια σειρά πράξεων που προαναγγέλουν «θερμό φθινόπωρο» στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ήδη εκφράζονται φόβοι για έκτροπα στα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Αρκούν οι δηλώσεις και οι αντιδηλώσεις; Ας προβληματιστούν τα κόμματα…

Keywords
Τυχαία Θέματα