Μυαλό κουκούτσι δεν μας έμεινε;

13:19 7/4/2014 - Πηγή: BankWars

Η πολιτική κόντρα με τις βιντεοκασέτες δεν φαίνεται, από τις πληροφορίες, ότι θα “καταλαγιάσει”. Έχει ουρά, την οποία “φουντώνουν” δυστυχώς ορισμένα κόμματα, που ποντάρουν πάνω στις κασέτες με τις συνομιλίες μικρόννοων πολιτικών, τη διάκρισή τους στην “πασαρέλα” των ευρωεκλογών.

Και βέβαια, το θέμα δεν είναι καθόλου ασήμαντο. Όμως, κάποτε σε αυτή τη χώρα πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουν ακόμα πιο σημαντικά πράγματα από το ένα σημαντικό. Πράγματα, που αφορούν τη ζωή εκατομμυρίων πολιτών σήμερα και στα επόμενα χρόνια.

Ο Μπαλτάκος και οι …υψηλοί στόχοι του, παρέα ή όχι με

τη Χρυσή Αυγή, σε πλήρη, ή σε καθόλου γνώση των ενεργειών του από τον Πρωθυπουργό, μια χαρά τη βγάζουν στις προσωπικές τους ζωές.

Τα εκατομμύρια των Ελλήνων που πληρώνουν φόρους, αντιμετωπίζουν την ανεργία, έχασαν μεγάλο μέρος των εισοδημάτων και περιουσιών τους, βλέπουν τα παιδιά τους να μεγαλώνουν σε μία χώρα χωρίς αύριο, ζητούν λύσεις για αυτά. Και δε θα τα σώσει κανένας Μπαλτάκος και καμία Χρυσή Αυγή. Αντίθετα, η αλλαγή σελίδας στην οικονομία, επιβεβαιωμένη μάλιστα από τους ξένους δανειστές που μέχρι «χθες» «έθαβαν» την Ελλάδα, δίνει ελπίδα και προοπτική.

Ας το καταλάβουμε, πριν είναι αργά. Αν το καταλάβουμε και συμπεριφερθούμε ως λαός σωστά και έξυπνα στη δεδομένη, κρίσιμη για τη χώρα στιγμή, πάντα υπάρχει χρόνος να αποδώσουμε ευθύνες για την υπόθεση Μπαλτάκου, ξεκαθαρίζοντας μια και καλή την ήρα από το στάρι.

Είδατε πως αντέδρασαν οι Τούρκοι στα όσα σωστά ή λάθος καταμαρτυρούσαν στον Ερντογάν οι πολιτικοί του αντίπαλοι και τα ΜΜΕ; Έβαλαν το οικονομικό τους μέλλον και τη σταθερότητα της χώρας τους πάνω από τα σκάνδαλα, τις μίζες και τη “σκόνη” των αποκαλύψεων. Έχουν περισσότερο μυαλό οι Τούρκοι από τους Έλληνες; Μένει να αποδειχθεί…

Βασίλης Βαλαμβάνος, [email protected]

Original article: Μυαλό κουκούτσι δεν μας έμεινε;.

Keywords
Τυχαία Θέματα