Μουσική στην εστίαση και διευρυμένο ωράριο κυκλοφορίας από το Σάββατο – Ανακοινώσεις Χαρδαλιά το απόγευμα

13:46 9/6/2021 - Πηγή: BankWars

Ένα ακόμη βήμα για την χαλάρωση των μέτρων φαίνεται πως αποφασίζουν να κάνουν οι επιστήμονες, οι οποίοι συνεδριάζουν σήμερα εκτάκτως για το χρονοδιάγραμμα άρσης των μέτρων που έχουν απομείνει από το lockdown

Σύμφωνα με πληροφορίες από την επιτροπή, οι επιστήμονες φαίνεται να δίνουν το πράσινο φως για τα επόμενα βήματα χαλάρωσης και μάλιστα άμεσα.

Έτσι από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η μουσική θα επιστρέψει στην εστίαση επιτρέποντας έτσι την πιο ομαλή λειτουργία

των εν λόγω καταστημάτων. Την ίδια ώρα αναμένεται να επεκταθεί το ωράριο κυκλοφορίας κατά μία ώρα με την απαγόρευση, από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο να ξεκινά στη 01:30 αντί για τις 12:30 που ισχύει σήμερα. Παράλληλα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο εντός του μήνα σε νέα συνεδρίαση να αποφασιστεί και η πλήρης κατάργηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας με την πιο πιθανή ημερομηνία να είναι η 1η Ιουλίου.

Σε ανακοινώσεις σχετικά με τη νέα χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων για τον κοροναϊό θα προβεί σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Συγκεκριμένα η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 9 Ιουνίου και ώρα 19:00, στο Υπουργείο Υγείας, από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Η ενημέρωση θα γίνει αυτή τη φορά στις 19:00 και όχι στις 18:00 ως είθισται, καθώς  o κ. Χαρδαλιάς βρίσκεται στη Ρόδο προκειμένου να παραστεί, μαζί με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, στην τελετή εγκαινίων της νέας γέφυρας στον ποταμό Μάκκαρη, επί της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου στην περιοχή Χαράκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα