ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014: Γερμανία – Πορτογαλία 4-0! Γουρλού η Μέρκελ!

Σαρωτική η Γερμανία κέρδισε με 4-0 την κακή Πορτογαλία, στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, η οποία έμεινε από νωρίς με 1ο παίκτες, μετά την αποβολή του Πέπε.

Η παρουσία της Καγκελαρίου Μέρκελ στις κερκίδες, μάλλον έφερε τύχη στα πάντσερ! Περίλυπος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, το μεγάλο αστέρι της Εθνικής Πορτογαλίας.

LIVE

20:51 Λήξη αγώνα Γερμανία – Πορτογαλία 4-0

20:37 Η Γερμανία κάνει το 4-0 – Ο Σίρλε έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Πατρίσιο έχασε την μπάλα και ο Μίλερ

από κοντά πλάσαρε εύστοχα

20:21 Πρώτη αλλαγή για τη Γερμανία με τον Σίρλε να παίρνει τη θέση του Εζίλ στο 62ο λεπτό

20:16 Συμπληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο στο δεύτερο μέρος, με το 3-0 για τη Γερμανία να παραμένει

20:11 Μεγάλη ευκαιρία για τη Γερμανία με τον Εζίλ ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει στο τετ-α-τετ τον Πατρίσιο. Στη συνέχεια ο Μίλερ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά

20:05 Ξεκίνησε το β΄ημίχρονο, χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες

19:47 Έληξε το πρώτο ημίχρονο 3-0 η Γερμανία

19:46 Ο Μίλερ της Γερμανίας κάνει το 3-0 με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι

19:37 Με 10 παίκτες η Πορτογαλία, μετά την αποβολή του Πέπε ο οποίος έριξε κεφαλιά στον Μίλερ

19:35 Μεγάλη ευκαιρία για την Πορτογαλία με τον Κοεντράο να μην μπορεί να νικήσει από κοντά τον Νόιερ

19:32 Η Γερμανία σκοράρει για το 2-0, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χούμελς πηδά πιο ψηλά απ’ όλους και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Πατρίσιο

19:27 Πρόβλημα τραυματισμού για τον Πορτογάλο Αλμέιδα, ο οποίος θα αφήσει τη θέση του στον Έντερ

19:25 Ωραίο σουτ από τον Νάνι για την Πορτογαλία στο 25ο λεπτό, η μπάλα ελάχιστα άουτ

19:20 Ολοκληρώθηκε το πρώτο 20λεπτο χωρίς αξιόλογες φάσεις

19:11 Η Γερμανία ανοίγει το σκορ 1-0 με τον Μίλερ

19:10 Αμφισβητούμενο πέναλτι για τη Γερμανία - Το κέρδισε ο Γκέτσε από τον Ζοάο Περέιρα

19:02 Ανεκμετάλλευτο πέρασε το πρώτο κόρνερ για τους Γερμανούς

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Γερμανία και Πορτογαλία κάνουν απόψε πρεμιέρα στον 7ο όμιλο του Μουντιάλ καθώς βρίσκονται αντιμέτωπες μεταξύ τους στη «Φόντε Νόμπα Αρένα», σε αγώνα που είναι αρκετά πιθανό να κρίνει τη σειρά πρόκρισης στους «16», αφού ο νικητής δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποθεραπεύτηκε από την τενοντίτιδα στο γόνατο και είναι έτοιμος να ξεκινήσει απέναντι στη «νασιονάλμαντσαφτ», που εναντίον των Ιβήρων θα μετρήσει την 100ή συμμετοχή σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όσον αφορά στο παρελθόν των δύο συγκροτημάτων τα «πάντσερ» μετρούν εννέα νίκες, οι Πορτογάλοι τρεις, ενώ πέντε αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Γερμανία:Νόιερ – Μπόατενγκ, Μερτεζάκερ, Χούμελς, Χέβεντες, Λαμ, Κεντίρα, Κρόος, Γκέτσε, Εζίλ, Μίλερ

Πορτογαλία: Πατρίσιο – Αλβες, Πέπε, Βελόσο, Κοεντράο, Μουτίνιο, Αλμέιδα, Μεϊρέλες, Νάνι, Περέιρα, Ρονάλντο

Στην κερκίδα η Α. Μέρκελ

Η Α. Μέρκελ δεν έχασε χρόνο και βρέθηκε στη Βραζιλία εν όψει του σημερινού αγώνα της εθνικής Γερμανίας ενάντια στην Πορτογαλία, με σκοπό να υποστηρίξει τη χώρα της στο Μουντιάλ.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Βραζιλίας, Ντέλμα Ρούσεφ, ενώ θα παραστεί και σε ένα δείπνο εργασίας.

Γκάνα – ΗΠΑ το άλλα ματς του Ομίλου

Τα ξημερώματα της Τρίτης (01:00) θα ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική στον όμιλο με το παιχνίδι ανάμεσα στην Γκάνα και στις ΗΠΑ, στην «Ντούνας Αρένα» του Νατάλ.
Οι Αφρικανοί έχουν ένα θεωρητικό προβάδισμα, καθώς διαθέτουν έμπειρους παίκτες με παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα, όπως οι Αντρέ και Τζόρνταν Αγιού, Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, Ασαμόα Γκιάν και Μίκαελ Εσιέν.
Από την πλευρά τους οι Αμερικανοί, με μεγάλα ονόματα τους Χάουαρντ, Ντέμπσεϊ, Μπράντλεϊ και Άλτιντορ, είναι αρκετά ανταγωνιστικοί απέναντι σε κάθε αντίπαλο και θα χτυπήσουν το παιχνίδι με όλες τις δυνάμεις τους. Στις δύο φορές που έχουν αναμετρηθεί μέχρι σήμερα οι δύο αντίπαλοι, η Γκάνα νίκησε με 2-1.
Η Γκάνα αναμένεται να παραταχθεί με τους, Κουαράσεϊ, Αφουλ, Κ. Ασαμόα, Μπόγε, Μενσά, Εσιέν, Μπόατενγκ, Μουντάρι, Γκ. Ασαμόα, Τζ. Αγιού, Αν. Αγιού και οι ΗΠΑ με τους Χάουαρντ, Τζόνσον, Μπέσλερ, Κάμερον, Μπίσλεϊ, Μπέκερμαν, Μπράντλεϊ, Τζόουνς, Μπεντόγια, Ντέμπσεϊ και Άλτιντορ.
Φινάλε στον 6ο όμιλο με Ιράν-Νιγηρία
Με στόχο τη νίκη που θα τους επιτρέψει να ελπίζουν στην πρόκριση, Ιράν και Νιγηρία θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στην «Μπασάντα Αρένα» της Κουριτίμπα.
Οι Αφρικανοί έχουν μικρό προβάδισμα λόγω της ποιότητας των Όμπι Μίκελ, Μόζες, Οντεμβιγκί και Εμενίκε, δηλαδή παίκτες με πλούσιες εμπειρίες.
Από τη διοργάνωση του 1998 μέχρι σήμερα καμία απ τις δύο ομάδες δεν έχει πετύχει νίκη σε Μουντιάλ, ενώ η μοναδική προηγούμενη αναμέτρησή τους είχε βρει νικήτρια τη Νιγηρία επικράτησε με 1-0.
Το Ιράν αναμένεται να παίξει με τους, Νταβαρί, Μπεϊτασούρ, Χοσεϊνί, Σαντεγκί, Ποολαντί, Νεκουνάμ, Τεϊμουριάν, Χανταντίφαρ, Σοτζαέϊ, Ντετζαγκά, Γκουτσανετζάντ και η Νιγηρία με τους, Ενιάμα, Αμπρόουζ, Ομποαμπόνα, Ομέρου, Οσανίουα, Όμπι Μίκελ, Ονάζι, Αζίζ, Μόζες, Οντεμβιγκί και Εμενίκε.

Original article: ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014: Γερμανία – Πορτογαλία 4-0! Γουρλού η Μέρκελ!.

Keywords
Τυχαία Θέματα