ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014: Η Ολλανδία διέλυσε την Ισπανία! Εντυπωσιακή νίκη 5-1! (VIDEO τα 6 γκολ)

Με μία καταπληκτική εμφάνιση η Ολλανδία “σόκαρε” τον πλανήτη, καθώς νίκησε με 5-1 την πρωταθλήτρια κόσμου, Ισπανία, κάνοντας μάλιστα ανατροπή!

Ο πλανήτης βέβαια σοκαρίστηκε και με το ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο προηγήθηκαν οι Ισπανοί, ενώ όλοι βγάζουν το… καπέλο στον Λουί φαν Χάαλ, ο οποίος με το 5-3-2 πρόσφερε θέαμα με την απίστευτα ταλαντούχα ομάδα των “Oranje”.

Ελεύθεροι στην επίθεση οι Ρόμπεν και Φαν Πέρσι πέτυχαν από δύο γκολ,

ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις ο Ντάλεϊ Μπιντ με τις απίστευτες μπαλιές στα πρώτα δύο ολλανδικό γκολ.

http://www.dailymotion.com/video/x1zd1gv_to-1-0_sport

http://www.dailymotion.com/video/x1zd2cd_to-1-1_sport

http://www.dailymotion.com/video/x1zd4kg_to-1-2_sport

http://www.dailymotion.com/video/x1zd63g_to-1-3_sport

http://www.dailymotion.com/video/x1zd63w_1-4_sport

http://www.dailymotion.com/video/x1zd60s_arjen-robben-amazing-goal-spain-1-5-netherlands-fifa-world-cup-2014_sport

ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Αθπιλικουέτα, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Τσάμπι Αλόνσο (63′ Πέδρο), Νταβίντ Σίλβα (78′ Φάμπρεγκας), Ινιέστα, Ντιέγκο Κόστα (63′ Τόρες).ΟΛΛΑΝΔΙΑ (5-3-2): Σίλεσεν, Γιάνμαατ, Ντε Φράι (77′ Φέλτμαν), Φλάαρ, Μάρτινς Ίντι, Μπλιντ, Νάιτζελ ντε Γιόνγκ, Τζόναθαν ντε Γκουζμάν (62′ Βαϊνάλντουμ), Σνάιντερ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι (79′ Λενς).

Γκολ: 27′ πέν. Τσάμπι Αλόνσο / 44′ και 72′ Φαν Πέρσι, 53′ και 80′ Ρόμπεν, 64′ Ντε Φράι

Κάρτες: 25′ Ντε Γκουζμάν, 41′ Ντε Φράι, 65′ Φαν ΠέρσιΗ ανασκόπηση του αγώνα

Η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα ήρθε στο 8ο λεπτό, έπειτα από το λάθος γύρισμα του Τζόρντι Άλμπα με το στήθος, ο Ρόμπεν άμεσα έκανε εξαιρετική μπαλιά στον Σνάιντερ που βγήκε τετ-α-τετ με τον Κασίγιας, έκανε το σουτ με το δεξί, αλλά απέκρουσε ο Ισπανός τερματοφύλακας.

Στο 27′ ο Τσάμπι Αλόνσο άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο φυσικά δεν υπήρξε ποτέ, με τον Ριτσόλι να μπερδεύεται από την πτώση του Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος όμως πάτησε τον Φλάαρ και έπεσε!

Ο Γέσπερ Σίλεσεν στο 43′ έκανε ουσιαστικά την απόκρουση του αγώνα, καθώς σταμάτησε το “σκαφτό” πλασέ του Νταβίντ Σίλβα, το οποίο έβγαλε τετ-α-τετ ο Ινιέστα με μπαλιά… ποίημα.

Ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Ντάλεϊ Μπλιντ να βγάλει τρομερή μπαλιά, ο Φαν Πέρσι έφυγε στην πλάτη του Σέρχιο Ράμος και ισοφάρισε σε 1-1, “κρεμώντας” τον Κασίγιας με εντυπωσιακή κεφαλιά από το ύψος της περιοχής.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε με σκόρερ τον Ρόμπεν, ο οποίος από νέα μπαλιά του Μπλιντ (!) κοντρόλαρε με το αριστερό, απέφυγε τους Πικέ και Ράμος και έπειτα από μικρή κόντρα στον τελευταίο έκανε το 1-2.

Το τρίτο γκολ από τον Στέφαν ντε Φράι (64′) στο δεύτερο δοκάρι (έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σνάιντερ) δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο Φαν Πέρσι έκανε φάουλ στον Κασίγιας.

Ο πορτιέρε της Ρεάλ στο 72′ έχασε την μπάλα σε ένα λάθος που δεν συνηθίζει, ο Φαν Πέρσι έκλεψε την μπάλα και έκανε το 1-4, ενώ το τελικό 1-5 διαμόρφωσε ο Αριεν Ρόμπεν με ένα ακόμη τρομερό γκολ, “χορεύοντας” Κασίγιας και αμυντικούς, έπειτα από μπαλιά του Σνάιντερ.

sport24.gr

Original article: ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014: Η Ολλανδία διέλυσε την Ισπανία! Εντυπωσιακή νίκη 5-1! (VIDEO τα 6 γκολ).

Keywords
Τυχαία Θέματα