ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014: Στους 8 η Γαλλία (2-0) τη Νιγηρία – Περιμένει αντίπαλο από το Γερμανία – Αλγερία (23:00)

Η Γαλλία επικράτησε με 2-0 της Νιγηρίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Το προβάδισμα στους «τρικολόρ» έδωσε ο Πογκμπά στο 79′, ενώ το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Γιόμπο στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+2). Οι Γάλλοι περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους, ο οποίος θα προκύψει από το άλλο ματς της ημέρας (23:00, ΝΕΡΙΤ) ανάμεσα στη Γερμανία και την Αλγερία.

«Πάντσερ» εναντίον Αλγερινών στις 23:00

Γερμανία και Αλγερία θα συγκρουστούν στις 23:00 στο «Μπέιρα

Ρίο» του Πόρτο Αλέγκρε. Είναι εντυπωσιακό ότι τις δύο φορές που συναντήθηκαν κατά το παρελθόν, η Αλγερία μετρά ισάριθμες νίκες!

Οι Γερμανοί προκρίθηκαν ως πρώτοι από τον 7ο όμιλο, εντυπωσιάζοντας στον αγώνα με τηνΠορτογαλία (4-1) και παραμένουν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Γιόαχιμ Λεβ δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Λούκας Ποντόλσκι, που ούτως ή άλλως δεν λογίζεται ως πρώτη επιλογή. Από την πλευρά τους, οι Αλγερινοί έκαναν την έκπληξη και προκρίθηκαν ως δεύτεροι από τον 8ο όμιλο, αποκλείοντας τη Ρωσία.

Η «νατσιονάλμαντσαφτ» αναμένεται να ξεκινήσει με τους, Νόιερ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Μερτεζάκερ, Χέβεντες, Σβαϊνστάιγκερ, Λαμ, Κρόος, Οζίλ, Γκέτσε, Μίλερ και η ομάδα του Βαχίντ Χαλίλχοζιτς με τους, Μπολί, Μπελκαλέμ, Χαλίς, Μεσμπά, Μεντζανί, Μαντί, Μπενταλέμπ, Φενγκουλί, Μπραχίμι, Σλιμανί, Τζαμπού.

Original article: ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014: Στους 8 η Γαλλία (2-0) τη Νιγηρία – Περιμένει αντίπαλο από το Γερμανία – Αλγερία (23:00).

Keywords
Τυχαία Θέματα