ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014: Δεύτερη μέρα με σούπερ ντέρμπι Ισπανία – Ολλανδία

Δ

εύτερη ημέρα του Μουντιάλ της Βραζιλίας σήμερα. Το πρόγραμμα έχει στις 22:00 Ισπανία – Ολλανδία (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD), ενώ σε εξέλιξη είναι η αναμέτρηση Μεξικό – Καμερούν.

Η Ισπανία θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα της σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να προσαρμόζει τα πλάνα του στο 4-3-3.

Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Κασίγιας, με τον αμυντικό δίδυμο να αποτελείται από τους Ράμος και Τσάβι Μαρτίνεζ, τον Αθπιλικουέτα δεξιά και τον Άλμπα αριστερά. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσουν οι Μπουσκέτς, Αλόνσο, Τσάβι και

στην επίθεση οι Ινιέστα, Σίλβα θα πλαισιώσουν τον Κόστα.

Από την άλλη πλευρά η Ολλανδία θέλει ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του 2010 με τον Λουίς Φαν Χάαλ να επιλέγει το 5-3-2.

Ο Σίλεσεν θα υπερασπιστεί την εστία των «οράνιε», με την άμυνά του να αποτελείται από τους Γιάνμαατ (δεξιά), Ντε Βράι, Μάρτινς Ίντι, Φλάαρ, Μπλιντ (αριστερά). Την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα συνθέσουν οι Ντε Γκούζμαν, Ντε Γιονγκ, Σνάιντερ και στην επίθεση το δίδυμο θα είναι οι Ρόμπεν και Φαν Πέρσι.

ΜΕΞΙΚΟ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Οι διαιτητές ακύρωσαν 2 κανονικά γκολ για το Μεξικό!

Με 1-0 κέρδισε το Μεξικό την ομάδα του Καμερούν, στη δεύτερη ημέρα του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Η ομάδα του Μιγκέλ Ερέρα ήταν εξαιρετική, ωστόσο δυστυχώς την παράσταση έκλεψαν σήμερα οι διαιτητές.

Μετά το ανύπαρκτο πέναλτι που σφύριξε κατά της Κροατίας ο Γιαπωνέζος Νισιμούρα και έδωσε την ευκαιρία στη Βραζιλία να γυρίσει το ματς και τελικά να πάρει τη νίκη, ήταν η σειρά του Κολομβιανού Γουίλμαρ Ρόλνταν στο δεύτερο κιόλας παιχνίδι της διοργάνωσης μεταξύ του Μεξικού και του Καμερούν.

Ο διαιτητής ακύρωσε δύο κανονικότατα γκολ που πέτυχε ο Μεξικανός Ζιοβάνι Ντος Σάντος μέσα σε 30′ και τα δύο ως οφσάιντ.

άντως, κακά τα ψέματα, οι δύο ομάδες εξ αρχής έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα πως η μία θέση πρόκρισης είναι καπαρωμένη από τη Βραζιλία και αντιλαμβάνονται πως θα δώσουν μάχη για την άλλη μεταξύ τους, αλλά και με την Κροατία.

Το Μεξικό που πέρασε από τέσσερις διαφορετικούς προπονητές στο δρόμο για το Μουντιάλ, έχει σαν στόχο την έκτη σερί παρουσία της στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Original article: ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014: Δεύτερη μέρα με σούπερ ντέρμπι Ισπανία – Ολλανδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα