ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014: ΑΓΓΛΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ 1-2 (VIDEO ΤΑ ΓΚΟΛ)

Η Ιταλία ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του 4ου ομίλου του Μουντιάλ, επικρατώντας με 2-1 της νεανικής Αγγλίας στο Μανάους και έτσι έπιασε την Κόστα Ρίκα στους τρεις βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε πολύ καλό ποδόσφαιρο κυρίως από την Αγγλία, η οποία σε μία-δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα. Από την άλλη η Ιταλία δεν απειλούσε ιδιαίτερα, όταν όμως της ήρθε η ευκαιρία, δεν την άφησε να πάει χαμένη. Στο 35′΄ο Πίρλο με φοβερή προσποίηση έστρωσε για τον Μαρκίζιο, ο οποίος με σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στην εστία του Χαρτ για τιο

1-0.

Η απάντηση των “λιονταριών” ήταν άμεση και ήρθε δύο λεπτά αργότερα, με τον Ρούνει να “σερβίρει” στον Στάριτζ και αυτός με προβολή να ισοφαρίζει σε 1-1. Η Ιταλία πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 50′ με τον Μπαλοτέλι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Καντρέβα και με κεφαλιά έκανε το 2-1 υπέρ της ομάδας του

Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Πραντέλι έκαναν περισσότερο διαχείριση του σκορ, περιμένοντας μία καλή αντεπίθεση, απέναντι σε μία Αγγλία που πίεζε, είχε κάποιες ευκαιρίες, όχι όμως και το γκολ.

Στο 90′ ο Πίρλο είχε την ευκαιρία να χρηστεί και αυτός σκόρερ, το φάουλ του όμως βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Αγγλία (Ρόι Χόντσον): Χαρτ, Τζόνσον, Μπέινς, Τζέραρντ, Κέιχιλ, Γιαγκέλκα, Στάριτζ (79′ Λαλάνα), Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ (61′ Μπάρκλεϊ), Χέντερσον (73′ Γουίλσιρ), Στέρλινγκ.

Ιταλία (Τσέζαρε Πραντέλι): Σιρίγκου, Νταρμιάν, Παλέτα, Μπαρτσάλι, Κιελίνι, Ντε Ρόσι, Καντρέβα (79′ Παρόλο), Βεράτι (57′ Τιάγκο Μότα), Πίρλο, Μαρκίζιο, Μπαλοτέλι (73′ Ιμόμπιλε).

http://www.dailymotion.com/video/x1zh8q2_england-italy-1-2-all-goals-world-cup-2014_sport

Original article: ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014: ΑΓΓΛΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ 1-2 (VIDEO ΤΑ ΓΚΟΛ).

Keywords
Τυχαία Θέματα