Μόνο στρατιωτική παρέλαση στις 25 Μαρτίου – Δεν θα γίνουν μαθητικές

Δεν θα γίνουν μαθητικές παρελάσεις στις 25 Μαρτίου ξεκαθάρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος τονίζοντας ότι θα γίνει μόνο η στρατιωτική παρέλαση η οποία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στην μεγάλη πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας από την έξαρση του κοροναϊού και όπως τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη αυτή η πίεση στο σύστημα υγείας θα συνεχιστεί και για τις επόμενες 10 μέρες.

Ως εκ τούτου η κυβέρνηση αποφάσισε να μην γίνουν οι μαθητικές παρελάσεις παρά

μόνο η στρατιωτική παρέλαση.

«Δεν γίνονται παρελάσεις στις 25 Μαρτίου. Θα γίνει μόνο η στρατιωτική παρέλαση και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά» τόνισε η κα Πελώνη κάνοντας λόγο για ένα «ποιοτικό και πολύ περήφανο θέαμα».

Η ίδια αναφέρθηκε στη δέσμη νέων μέτρων στήριξης εν μέσω πανδημίας.

Αναφερόμενη στην πανδημία, υποστήριξε ότι «ανεβαίνουμε την τελευταία ανηφόρα», αποδίδοντας την αύξηση των κρουσμάτων στον καιρό, τις μεταλλάξεις και τους συνωστισμούς. Τόνισε ότι «η πίεση στο ΕΣΥ αυξάνεται και θα συνεχίσει και την επόμενη εβδομάδα».

Επανέλαβε δε την έκκληση στους ιδιώτες γιατρούς να ενσωματωθούν στο ΕΣΥ και να βοηθήσουν στην εθνική προσπάθεια. Και πρόσθεσε: «Το σύστημα στην Αττική δέχεται μεγάλη πίεση και αυτό θα ενταθεί».

Για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και την πολιτική αντιπαράθεση, τόνισε: «Είναι σαφές ποιος υποδαυλίζει την ένταση. Γνώριζαν όλοι τα καλέσματα των ομάδων και παρόλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε κι αυτός στην πορεία».

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα