Μητσοτάκης: Κυβέρνηση σκανδάλων – πολιτικών διώξεων – Θράσος τα πανηγύρια για τα Μνημόνια

Επίθεση εφ’ όλης της ύλης κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή, καταλογίζοντας στους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ότι «επιχειρούν να δραπετεύσουν από το ζοφερό περιβάλλον χρησιμοποιώντας τη Συνταγματική Αναθεώρηση».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για πολιτικές διώξεις με σκοπιμότητα τη στιγμή που η κυβέρνηση

προσπαθεί να καθυστερήσει την έρευνα για το Μάτι.

Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών ούτε τώρα ούτε μετά τις εκλογές είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα ζήτησε εθνικές εκλογές πριν να έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει αναλάβει την υποχρέωση να περάσει τη συμφωνία πριν τις εκλογές με πρόσκαιρα ωφελήματα.

“Την ίδια ώρα, στην Αθήνα η κοινή γνώμη παρακολουθεί άναυδη τα όσα ειπώθηκαν μετάξύ Κοτζιά και Καμμένου για μυστικά κονδύλια και ύποπτες χρηματοδοτήσεις εντός του υπουργικού συμβουλίου». «Είναι πρωτοφανές στην ιστορία της μεταπολίτευσης, να ερευνά η Δικαιοσύνη εκατέρωθεν κατηγορίες δύο υπουργών της ίδιας κυβέρνησης», πρόσθεσε.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Ελλάδα δεν μπορεί να δανειστεί με κανονικά επιτόκια, τόνισε ο αρχηγός της ΝΔ. Η χώρα συνεχίζει να μην έχει ανάπτυξη, να μην προσελκύει επενδύσεις και να υπερφορολογεί. Υποχωρεί διαρκώς στις κατατάξεις διεθνών οργανισμών. «Κάποιοι εντός και εκτός Ελλάδος έχουν το θράσος να λένε ότι πάνε καλά τα πράγματα. Είναι οι ίδιοι που είχαν το θράσος να πανηγυρίσουν το τέλος των Μνημονίων».

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ο κ.Μητσοτάκης στάθηκε στα προβλήματα ασφάλειας και τα φαινόμενα άλωσης πανεπιστημιακών χώρων. «Τα πανεπιστήμιά μας είναι ο καθρέπτης μιας χώρας σε απόλυτη παρακμή».

ΚΑΙ…ΣΚΑΝΔΑΛΑ

Ο αρχηγός της ΝΔ μίλησε για σκάνδαλα της κυβέρνησης που έρχονται στην επιφάνεια. Μετά τις πωλήσεις βλημάτων στην Σαουδική Αραβία παρενέβη η Κομισιόν για να γλιτώσει η χώρα 700 εκατ. ευρώ που κάποιοι υπουργοί πήγαν να δωρίσουν στους παραχωρησιούχους του Ελευθέριος Βενιζέλος. Η OLAF ερευνά διασπάθιση κονδυλίων που κατευθύνονταν για τους πρόσφυγες, ενώ προ ημερών ο Χρ. Σπίρτζης άλλαξε εκ των υστέρων όρους διαγωνισμού για το Θριάσιο.

«ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δεν είναι τίποτα άλλο από μια κυβέρνηση σκανδάλων και οι Έλληνες το συνειδητοποιούν αυτό κάθε ημέρα και περισσότερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα