Μίτσελ – Ολυμπιακός: Θα κάνουμε τα πάντα για να αποκλείσουμε τη Μάντσεστερ!

Έτοιμος για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με τους «μπέμπηδες», για τη φάση των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε, εδώ παραμονή του αγώνα απέναντι στη Μάντσεστερ. Ανυπομονούμε για το αυριανό παιχνίδι. Το βλέπουμε ως ένα βραβείο και δεν πρόκειται να το χαρίσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε», ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Ισπανός.

Όσο για το αν η απειρία των παικτών του Ολυμπιακού

συγκριτικά με εκείνους της Μάντσεστερ αποτελεί μειονέκτημα; «Το βλέπω περισσότερο σαν πλεονέκτημα», απάντησε. «Η όρεξη με την οποία παλέψαμε για να φτάσουμε ως εδώ θα μας οδηγήσει αύριο και σκοπεύουμε να την εκμεταλλευτούμε. Η κατάσταση είναι πολύ απαιτητική, αλλά κανείς δεν λέει ότι δεν μπορούμε να περάσουμε τη Μάντσεστερ. Με όλο το σεβασμό και τον θαυμασμό που τους έχουμε, θα κάνουμε τα πάντα, στο πλαίσιο των κανόνων πάντα, για να αποκλείσουμε τους αντίπαλους μας», πρόσθεσε.
Ο Μίτσελ ρωτήθηκε για το τί θα πει στους παίκτες του και πώς θα τους προετοιμάσει για το παιχνίδι, καθώς ο ίδιος υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής. «Θα μου άρεσε να μιλήσω για τις εμπειρίες μου ως παίκτης, αλλά έχουν περάσει πολλά χρόνια και δεν θυμάμαι τα περισσότερα. Η αυτοπεποίθηση που έχουν οι παίκτες μου, η δουλειά που έχουν κάνει, καθώς και η στήριξη που θα έχουν από τον κόσμο είναι πολύ πιο σημαντικά απ’ ότι θα μπορούσα να τους πω εγώ».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν είχε πάντως ενδοιασμό όταν κλήθηκε να απαντήσει ποιος είναι το φαβορί στον αυριανό αγώνα. «Είναι πολύ εύκολο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως και να το κάνεις, όταν η Γιουνάιτεντ παίζει ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι αυτή είναι το φαβορί. Όπως και να έχει, εμείς θα τα δώσουμε όλα για να μην φανεί αυτή η διαφορά αύριο. Δεν πρόκειται να χαρίσουμε κάτι, τα στατιστικά δεν παίζουν ποδόσφαιρο και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό», είπε.

Ο Μίτσελ δεν παρέλειψε να δώσει «συγχαρητήρια στον Ρούνεϊ, αφού όσο μεγάλο και αν είναι το συμβόλαιό του, απλά αποδεικνύει πόσο μεγάλος παίκτης είναι και πόσο σημαντικός για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όλες οι θρυλικές ομάδες έχουν κάποιες προσωπικότητες που προσπαθούν να τις κρατήσουν ακόμα και μετά την απόσυρσή τους και αυτό κάνει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Original article: Μίτσελ – Ολυμπιακός: Θα κάνουμε τα πάντα για να αποκλείσουμε τη Μάντσεστερ!.

Keywords
Τυχαία Θέματα