ΜΕΞΙΚΟ: 225 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ – ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΩΝ 7,1 ΡΙΧΤΕΡ

upd 20.9.2017 – 18.27

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, ο αριθμός των νεκρών από τα 7,1 Ρίχτερ στο Μεξικό έχει ανέλθει σε 225. Παράλληλα, μεγάλος αριθμός ανθρώπων παραμένουν εγκλωβισμένοι στα κτίρια που κατέρρευσαν, με τα σωστικά συνεργεία να καταβάλουν τιτάνιες προσπάθειες προκειμένου να εντοπίσουν και να βγάλουν ζωντανούς μέσα από τα ερείπια.

Περισσότερα από 200 σχολεία έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές, ενώ 15 έχουν καταρρεύσει. Ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται και 21 παιδιά, μαθητές ενός δημοτικού

σχολείου που κατέρρευσε στην Πόλη του Μεξικού.

20.9.2017 – 9.05:

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Τουλάχιστον 224 νεκρούς άφησε στο πέρασμά του ο φονικός σεισμός μεγέθους 7,1 Ρίχτερ που συγκλόνισε το κεντρικό Μεξικό​, προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές. Τουλάχιστον 21 παιδιά έχασαν τη ζωή τους και άλλα περίπου είκοσι αγνοούνται μετά την κατάρρευση του σχολείου τους στην πόλη

«Ο αριθμός που έχουμε είναι 25 (νεκροί), συμπεριλαμβανομένων 21 παιδιών» στο πρωτοβάθμιο σχολείο Ενρίκε Ρεμπσαμέν, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Televisa ο Χαβιέρ Τρεβίνιο, υφυπουργός Παιδείας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

00.05:

Σε δεκάδες ανέρχονται οι νεκροί από την ισχυρή σεισμική δόνηση 7,1 Ρίχτερ που συγκλόνισε το Μεξικό απόψε. 42 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην κεντρική Πολιτεία Μορέλος, ο κυβερνήτης της Πολιτείας του Μεξικού έκανε λόγο για τουλάχιστον πέντε νεκρούς στην Πολιτεία του, ενώ στην πρωτεύουσα της κεντρικής Πολιτείας Πουέμπλα σκοτώθηκαν τουλάχιστον δύο άνθρωποι από την κατάρρευση σχολικού κτιρίου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τουλάχιστον 12 κτίρια που έχουν γκρεμιστεί, ενώ ο αριθμός των εγκλωβισμένων είναι άγνωστος.


Ο δήμαρχος της Πόλης του Μεξικού δήλωσε ότι άνθρωποι έχουν παγιδευτεί μέσα σε κτίρια που έχουν τυλιχθεί στις φλόγες.

Εικόνες που μεταδόθηκαν στην μεξικανική τηλεόραση και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν κτίρια να έχουν καταρρεύσει και αυτοκίνητα καταπλακωμένα από συντρίμμια.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα