Μεσολόγγι: Σήμερα η κηδεία του 31χρονου Μπάμπη – Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Σήμερα Τετάρτη θα τελεστεί η κηδεία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τη διαλεύκανση όλων των λεπτομερειών της υπόθεσης.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται τα έως τώρα ευρήματα που έχουν συλλεχθεί από το σημείο, ενώ αναζητείται το όπλο του εγκλήματος.

Στη περιοχή της Ευαγγελίστριας, όπου έγινε η δολοφονία, θα φτάσουν σήμερα Τετάρτη ναρκαλιευτές του Στρατού και με ένα ειδικό μηχάνημα που έχει ενσωματωμένο μαγνήτη ανάσυρσεις μεταλλικών

αντικειμένων, και θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν την καραμπίνα του θύματος ή και άλλα φυσίγγια που είχε στην κατοχή του ο νεαρός κυνηγός.

Πέρα από το όπλο του εγκλήματος δεν έχει βρεθεί ακόμη το όπλο του Μπάμπη με το οποίο έφυγε από το σπίτι του το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου. Μάλιστα, οι Αρχές δεν αποκλείουν ο άτυχος Μπάμπης να έχει πυροβοληθεί με το δικό του όπλο, αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί αν και όποτε βρεθεί η καραμπίνα του. Παράλληλα, όπως αναφέρει το patrisnews.com, εξετάζεται το σενάριο να βρέθηκε στο σημείο στην προσπάθειά του να κρυφτεί από τον δράστη, αλλά εντοπίστηκε τελικά και πυροβολήθηκε από ύψος, δηλαδή από πάνω προς τα κάτω. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη που να υποδηλώνουν πως κάποιος τον έσυρε στο σημείο.

Η ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με πληροφορίες σχετικά με την ιατροδικαστική εξέταση, ο Μπάμπης πυροβολήθηκε μία φορά και κατά πρόσωπο, δηλαδή από μπροστά και όχι πισώπλατα. Εκτιμάται ότι ο ή οι δολοφόνοι τον χτύπησαν με σκάγια για αγριογούρουνα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν επίσης ότι ο/οι δράστες δεν φαίνεται να προσπάθησαν να κρύψουν το πτώμα του Μπάμπη Κούτσικου που βρέθηκε ανάμεσα στις καλαμιές σε ένα μικρό κανάλι. Κυρίαρχη άποψη είναι ότι πίστευαν ότι θα τον φάνε τα άγρια ζώα της περιοχής και τα ίχνη του θα εξαφανιστούν. Στην περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν αγριογούρουνα αλλά και τσακάλια, ενώ το άψυχο σώμα του Μπάμπη έφερε δαγκωματιές από άγρια ζώα.

Τι ισχυρίστηκε ο κρεοπώλης

Την ίδια στιγμή οι Αρχές εξετάζουν τους νέους ισχυρισμούς του 50χρονου κρεοπώλη, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Μπάμπης ήταν κυνηγός θησαυρών και ότι συνεργαζόταν με άλλα δύο άτομα χωρίς να τα κατονομάσει. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που παρουσίασε το MEGA ο 50χρονος κατά την απολογία του θέλησε να ακυρώσει το κίνητρο που του αποδίδουν σχετικά με τις οικονομικές διαφορές που είχε με το θύμα.

Keywords
Αναζητήσεις
mesolongi-simera-i-kideia-tou-31chronou-babi--synechizontai-oi-erevnes-tis-astynomias.htm
Τυχαία Θέματα