Μεγάλη πορεία του ΚΚΕ στην Αμερικάνικη πρεσβεία για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια

Πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία στην Βασ. Σοφίας, πραγματοποίησε το ΚΚΕ “ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στα Βαλκάνια και στην εμπλοκή της Ελλάδας”

Ο Γ.Γ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας που μίλησε σε συγκέντρωση του κόμματος στο Σύνταγμα, κάλεσε τους πολίτες « δείτε “το δάσος” δηλαδή

τους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών, των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ, τη σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων συνολικά στα Βαλκάνια και όχι μόνο το “δέντρο” δηλαδή το παζάρι για το όνομα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας».

«Μιλάμε πρόσωπο με πρόσωπο με όλους όσοι πίσω από τον αποπροσανατολισμό, τον εφησυχασμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα περί δήθεν σταθερότητας και ασφάλειας βλέπουν να ματώνουν τους λαούς για τη “σταθερότητα” και την “ασφάλεια” της κερδοφορίας των μονοπωλίων τους» σημείωσε ο γ.γ. του ΚΚΕ.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κουτσούμπας, «ο λαός μας δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τους λαούς των Βαλκανίων, δεν έχει να χωρίσει τίποτα με το γειτονικό τούρκικο λαό. Γι’ αυτό κανείς να μην πιαστεί στα δίχτυα του εθνικισμού που δηλητηριάζει τους λαούς για να κρύψει ότι οι εργάτες σε όλες τις χώρες έχουν τον ίδιο αντίπαλο, τους εκμεταλλευτές τους, τους αστούς και το σάπιο σύστημά τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα