Μεγάλη κόντρα για τα “κοράκια” των πλειστηριασμών και τα παιδιά δικαστών-εισαγγελέων δουλεύουν σε τράπεζες και funds

Ευθείες «βολές» από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κυβέρνησης για το θέμα των πλειστηριασμών. «Το κόμμα του Πάτση και των 400 εκατ. ευρώ χρεών σε τράπεζες επιβάλλει χιλιάδες πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας», σημείωσε στη συζήτηση του ν/σ για τα Μουσεία.

«Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον και όχι οι Πάτσηδες ή τα παιδιά των αρχιδικαστών που σιτίζονται στο καθεστωτικό πρυτανείο και συνεργάζονται με τα funds που απεργάζονται τη μεγαλύτερη ληστεία της ιστορίας

εναντίον της κοινωνίας. Και δεν έχουν την ελάχιστη τσίπα, τουλάχιστον να παραιτηθούν. Όταν ο Άρειος Πάγος δικάζει και καταδικάζει το μέλλον 700.000 πλειστηριασμών. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον, που με περιφρόνηση χαρακτηρίζετε Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αλέξης Τσίπρας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Γιάννης Οικονόμου απάντησε πως «η στάση του (ΣΥΡΙΖΑ) στο συγκεκριμένο θέμα είναι η επιτομή του «πολιτικού φαρισαϊσμού» (…) Στο διάστημα που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι πλειστηριασμοί ξεπέρασαν τους 30.000. Τα κοράκια για τα οποία μιλάει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς την περίοδο εκείνη ήταν περιστέρια».

Οικονόμου: Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των πλειστηριασμών είναι η επιτομή του πολιτικού φαρισαϊσμού

Τροπολογίες για την προστασία της πρώτης κατοικίας, κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και ΚΚΕ.

«Δεν έχουμε διλήμματα με ποιον θα πάμε. (Θα πάμε) με το δημόσιο συμφέρον. Εμείς είμαστε σταθεροί στην πορεία ανατροπής των συσχετισμών», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, κ. Νίκος Ανδρουλάκης.

«Αφήστε τα κροκοδείλια δάκρυα. Ξέρουμε πολύ καλά πως η επικίνδυνη αυτή εξέλιξη είναι δικό σας έργο, έργο όσων κυβερνήσατε», σημείωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, κ. Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, κ. Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε: «Να ελέγξουμε ποιοι γιοί δικαστών και εισαγγελέων δουλεύουν σε τράπεζες και funds».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε το νερό στο αυλάκι για τους πλειστηριασμούς», ανέφερε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, κ. Γιάνης Βαρουφάκης.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα