Μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό λόγω τροχαίου – Ρυθμίσεις στο Κολωνάκι για τη γιορτή του Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Αττική Οδό λόγω καραμπόλας οχημάτων, μποτιλιάρισμα υπάρχει επίσης στον Κηφισό, ενώ αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου νωρίτερα σημειώθηκε τροχαίο.

Ειδικότερα, το τροχαίο στην Αττική Οδό σημειώθηκε στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα η κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη από το Ζεφύρι μέχρι και την Κηφισίας.

Μάλιστα, η Αττική Οδός ενημερώνει για καθυστερήσεις. Όπως αναφέρει, τα εμπλεκόμενα οχήματα έχουν απομακρυνθεί.

Στην κυκλοφορία η αριστερή

λωρίδα στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο μετά την έξοδο Κηφισίας. Απομακρύνθηκαν τα εμπλεκόμενα οχήματα.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο
άνω των 30′ από Λ. Δημοκρατίας έως Λ. Κηφισίας.

— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) October 3, 2023

Πού υπάρχει αυξημένη κυκλοφορία

Κίνηση παρατηρείται στον Κηφισό, στην άνοδο από Ρέντη μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας και στην κάθοδο από Μεταμόρφωση μέχρι Αιγάλεω.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Τροχαία, καθυστερήσεις υπάρχουν και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπως και στη Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Σημειώνεται ότι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα στο κέντρο της Αθήνας λόγω εορτασμού του πολιούχου της Αθήνας και της λιτανείας της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.

Συγκεκριμένα, από σήμερα στις 6 το πρωί άρχισε να ισχύει απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων, ενώ από τις 3 μετά το μεσημέρι έως το τέλος της λιτανείας θα διακοπεί προσωρινά και σταδιακά η κυκλοφορία στις εξής οδούς:

Σκουφά, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ομήρου και της Πλατείας Φιλικής Εταιρείας.Δημοκρίτου, στο τμήμα του μεταξύ των οδών Σκουφά και Σόλωνος.Λυκαβηττού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σκουφά και Σόλωνος.Σέκερη, σε όλο το μήκος της.Πλατεία Φιλικής Εταιρείας.Σόλωνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λυκαβηττού και Κανάρη.Κανάρη, σε όλο το μήκος της.
Keywords
Αναζητήσεις
megales-kathysteriseis-stin-attiki-odo-logo-trochaiou--rythmiseis-sto-kolonaki-gia-ti-giorti-tou-ag-dionysiou-areopagitou.htm
Τυχαία Θέματα