ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Αδιανόητα είναι όσα συνέβησαν σήμερα, με την τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά να στιγματίζεται από δύο πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν άμεσα την κοινωνία κι αποδεικνύουν περίτρανα την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκαν.

Άνθρωποι που δουλεύουν επί σειρά ετών ως συμβασιούχοι στο δημόσιο, όμηροι των κυβερνήσεων επί πολλά χρόνια, είναι αυτοί τους οποίους βρήκε τώρα να διώξει ο Μανιτάκης προκειμένου να ικανοποιήσει

την Τρόικα, την ώρα που οι επίορκοι βρίσκονται στις θέσεις τους. Πολύ σωστά αντέδρασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης αλλά πολύ κακώς η κυβέρνηση επέτρεψε να αιωρείται το ζήτημα, βυθίζοντας στην ανησυχία και την αβεβαιότητα χιλιάδες εργαζόμενους.

Το έταιρο θέμα που στιγμάτισε σήμερα την κυβέρνηση Σαμαρά είναι το αλαλούμ με το «μαχαίρι» στις συντάξεις του ΟΑΕΕ. Μπορεί η κυβέρνηση να αλλάξει τους όρους που αφορούν τους συνταξιούχους, τηρώντας τις δεσμεύσεις της απέναντι στην Τρόικα, αλλά όχι σε αυτούς που έχουν ήδη πληρώσει και είναι στο παρά πέντε της σύνταξης, επειδή ξαφνικά οι κ.κ. Στουρνάρας και Βρούτσης θεώρησαν το πολυνομοσχέδιο ως μια καλή ευκαιρία για να περάσει η διάταξη στη ζούλα!

Και τα δύο παραπάνω θέματα έπρεπε ήδη να έχουν συζητηθεί σε βάθος και να έχουν ληφθεί οι κατάλληλες αποφάσεις κι όχι να προκύπτουν από το πουθενά στο παρά πέντε της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου για την εκταμίευση ης δόσης.

Η ελληνική κοινωνία έχει ανεχθεί πολλά τα τελευταία τρία χρόνια από την τρόικα, αλλά πλέον η υπομονή της έχει εξαντληθεί!

Μέχρι εδώ κύριοι της κυβέρνησης!

Keywords
Τυχαία Θέματα