Με μεικτά πρόσημα έκλεισε η Wall Street

00:11 2/9/2022 - Πηγή: BankWars

Να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που διαμορφωνόταν κατά τη διάρκεια της ημέρας, επιχείρησε την τελευταία ώρα της συνεδρίασης η Wall Street, με τους δείκτες να περιορίζουν ή ακόμα και να διαγράφουν τις ενδοσυνεδριακές απώλειες που σημείωναν  καθώς οι επενδυτές εστίασαν στην έκθεση για την αγορά εργασίας.

Τα στοιχεία έδειξαν ότι οι εβδομαδιαίες αιτήσεις ανεργίας μειώθηκαν περισσότερο από το αναμενόμενο σε χαμηλό δύο μηνών την περασμένη εβδομάδα, όπως επίσης και οι απολύσεις μειώθηκαν τον Αύγουστο, δίνοντας στη Fed ένα μαξιλάρι για να συνεχίσει

να αυξάνει τα επιτόκια για να αντιμετωπίσει τον πληθωρισμό. Οι επενδυτές αναμένουν τώρα τη μηνιαία έκθεση μισθοδοσίας εκτός γεωργικών εκμεταλλεύσεων την Παρασκευή για περισσότερα στοιχεία σχετικά με την αγορά εργασίας.

Ο Dow Jones κατάφερε να διαγράψει απώλειες 290 μονάδων και να γυρίσει σε θετικό έδαφος με κέρδη 146 μονάδων ή 0,47% στις 31.657 μονάδες.

Σε θετικό πρόσημο γύρισε τα τελευταία λεπτά των συναλλαγών και ο δείκτης βαρόμετρο S&P 500, ο οποίος ενισχύθηκε 0,3% στις 3.966 μονάδες.

Παρά το γεγονός ότι ο Nasdaq παρέμεινε στο «κόκκινο», κατάφερε να περιορίσει στο -0,26% τις απώλειες 1,9% που κατέγραφε, για να κλείσει στις 11.785 μονάδες.

Η τιμή του αμερικανικού αργού «βούλιαξε» 3,3% στα 86,61 δολάρια το βαρέλι

Η τιμή του χρυσού κινήθηκε χαμηλότερα 1% στα 1.709 δολάρια η ουγγιά

Το δολάριο σημείωσε άνοδο 1% έναντι του ευρώ, στο 0,9953 δολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα