Με μεικτά πρόσημα έκλεισε η Wall Street – Ισχυρά κέρδη στις περιφερειακές τράπεζες

Με μικτά πρόσημα έκλεισε τελικά η Wall Street, καθώς ο Nasdaq δεν κατάφερε να ακολουθήσει την άνοδο των άλλων δύο βασικών δεικτών, οι οποίοι έλαβαν στήριξη από την αντίδραση των περιφερειακών τραπεζών.

Με άνοδο έκλεισε τη σημερινή συνεδρίαση στη Wall Street o δείκτης Dow Jones, συνεχίζοντας τα κέρδη της προηγούμενης εβδομάδας, καθώς οι επενδυτές προσπάθησαν να αγοράσουν στα χαμηλά μετά το τελευταίο sell off που προκάλεσε η κατάρρευση της Silicon Valley

Bank.

Οι μετοχές των περιφερειακών τραπεζών έκλεισαν με διευρυμένα κέρδη, με το SPDR S&P Regional Banking ETF (KRE) να κερδίζει πάνω 1,6%. Η First Republic σημείωσε άνοδο άνω του 11%, ενώ άνω η PacWest ενισχύθηκε κατά 2,7%. Επίσης, η First Citizens σημείωσε άλμα 53,7%, μετά τη συμφωνία που έκανε για την αγορά μεγάλων τμημάτων της Silicon Valley Bank.

Ο Dow Jones ενισχύθηκε 0,6% κλείνοντας στις 32.432,08 μονάδες

Ο S&P 500 έκλεισε με άνοδο 0,2% στις 3.977,53 μονάδες

O Nasdaq τερμάτισε με πτώση 0,5% στις 11.768,84 μονάδες

Oι μετοχές τεχνολογίας υποχώρησαν καθώς οι συνεχιζόμενες επιτοκιακές αυξήσεις κάμπτουν τις ελπίδες για βελτίωση των προοπτικών των μετοχών ανάπτυξης. Η μετοχή της Alphabet υποχώρησε 2,8% και της Meta 1,5%.

Ωστόσο, παρά την πρόσφατη τραπεζική αναστάτωση, ο S&P 500 αναμένεται να κλείσει το Μάρτιο σε στάσιμα επίπεδα και το πρώτο τρίμηνο με κέρδη 3%.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα