Με διπλή ονομασία ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές -Οι πρώτοι 16 του ψηφοδελτίου

Mε διπλή ονομασία κατεβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, όπως αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η καμπάνια, τα υλικά και συνολικά η εκστρατεία να σηματοδοτηθεί από το λογότυπο «ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία»» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνεδρίαση,

συζητήθηκαν εκτενώς οι πρωτοβουλίες του επόμενου διαστήματος ενόψει των ευρωεκλογών, ενώ ανακοινώθηκαν και οι πρώτες 16 υποψηφιότητες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «αύριο θα γίνει η πρώτη συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ και των εκπροσώπων των συλλογικοτήτων, καθώς και των προσωπικοτήτων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για συγκρότηση προοδευτικής συμμαχίας στις ευρωεκλογές, με στόχο τη διοργάνωση μεγάλης συγκέντρωσης στις 27/03, στην οποία και θα συγκροτηθεί κοινή εκλογική επιτροπή».

Τα 16 πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκανγια τις ευρωεκλογές είναι τα παρακάτω:

Δημήτρης ΠαπαδημούληςΚωνσταντίνα ΚούνεβαΣτέλιος ΚούλογλουΠαναγιώτης ΚουρουμπλήςΔημήτρης Πλουμπίδης (γιος του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς Νίκου Πλουμπίδη)Ιωάννα Τσάτσου ΠαπαδημητρίουΚώστας Αρβανίτης (ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής της ΕΡΤ)Μυρσίνη ΛοίζουΌλγα Νάσση (πρόεδρος ομογενών στην Ιταλία)Γιώργος ΧρηστάκηςΘεοδόσης ΠελεγρίνηςΓιάννης Μουζάλας (πρώην υπουργός)Γιονούς Μουχαμαντί (Αφγανός, πρόεδρος ΜΚΟ Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων)Ιωάννα ΚοντούληΦωτενή ΣκοπούληΜουσταφά Οφούκ
Keywords
Τυχαία Θέματα