ΜΑΞΙΜΟΥ: Επιστρέφουν τα τεχνικά κλιμάκια για να ολοκληρωθεί η συμφωνία – Κομισιόν: Δεν υπάρχει ημερομηνία


Το EuroWorking Group αποφάσισε, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, «να προτείνει την επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί τη συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο (SLA)»: αυτό σημείωναν κυβερνητικές πηγές από την Αθήνα, υπογραμμίζοντας συγχρόνως ότι «τα τεχνικά κλιμάκια θα συνεδριάσουν για να λάβουν την απόφασή τους, και μάλιστα εντός της ημέρας θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις».

Τούτων δοθέντων, όπως σημείωναν οι ίδιες κυβερνητικές πηγές,«μέσα ενημέρωσης που για άλλη μια φορά έσπευσαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να προεξοφλήσουν την καταστροφή, απλώς χάνουν την αξιοπιστία τους, δημοσιογραφώντας με κριτήριο τις επιθυμίες τους».

Κομισιόν: Δεν έχει οριστεί ημερομηνία επιστροφής

Δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία επιστροφής των εκπροσώπων των θεσμών στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες η Ανίκα Μπράιτχαρτ, εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί.

Η Ανίκα Μπράιτχαρτ ανέφερε ότι έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στις συζητήσεις, οι οποίες συνεχίζονται σε διάφορα επίπεδα από την έδρα των θεσμών. «Αυτές οι διαβουλεύσεις θα επιτρέψουν να ανοίξει η πόρτα για την επιστροφή των εκπροσώπων των θεσμών στην Αθήνα με στόχο να ολοκληρωθεί γρήγορα η αξιολόγηση. Ωστόσο, δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία επιστροφής τους», δήλωσε η κ. Μπράιτχαρτ.

ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Euroworking Group: Δεν άναψε πράσινο φως για να επιστρέψει η τρόικα στην Αθήνα

Στο αποψινό Euroworking Group (EWG), δεν υπήρξε συμφωνία που να επιτρέπει την επιστροφή των κλιμακίων των εκπροσώπων των δανειστών στην Αθήνα.

Αν χαθούν και οι επόμενες μέρες χωρίς να επιτευχθεί σημαντική πρόοδος και υπάρξουν και άλλες καθυστερήσεις για την επιστροφή των κλιμακίων τότε θα χαθεί και η ευκαιρία για συμφωνία στο Eurogroup στις 7 Απριλίου στην Μάλτα.

ΧΘΕΣ Η Deutsche Welle ΕΒΛΕΠΕ ΕΦΙΚΤΗ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΙΣ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

http://www.bankwars.gr/dw-%ce%b5%cf%86%ce%b9%ce%ba%cf%84%ce%ae-%ce%b7-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%ae%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b7%cf%83%ce%b7%cf%82/

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ – ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ‘ΕΤΑΙΡΩΝ’ ΑΝΕΛ

http://www.bankwars.gr/%cf%84%cf%83%ce%b1%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8e%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%b1%cf%87%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%8c%ce%b3%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%ac%ce%b6/

Keywords
Τυχαία Θέματα