Μαύρο δάκρυ για τις κυρίες της “καλής κοινωνίας” και τις μοντέλες: Έκλεισε το Gucci στην Κηφισιά

07:55 4/7/2014 - Πηγή: BankWars

Η Ελλάδα των…Gucci απέθανε! Οι καλές πελάτισσες που χωρίς τσάντα Gucci δεν πήγαιναν ούτε μέχρι τη λαική, φτώχυναν. Το ίδιο και οι …χορηγοί επιχειρηματίες των καλλίγραμμων μοντέλων. Το τι μαϊμού έχουν να πουλήσουν τα καταστήματα στην Κωνσταντινούπολη, δε λέγεται…Απόφαση για λουκέτο, λόγω αναδουλειάς, πήρε ο Όμιλος Χαραγκιώνη για το κατάστημα της γνωστής φίρμας στην Κηφισιά.
Ο Όμιλος Χαραγκιώνη είναι από το 1985 ο Master Franchisee του ιταλικού Οίκου πολυτελών ειδών Gucci. Το πρώτο κατάστημα του Οίκου άνοιξε στο Κολωνάκι στο Εμπορικό Κέντρο «Μέλαθρον» (Τσακάλωφ 5) και σύντομα αποτέλεσε σημείο αναφοράς για όλους του λάτρεις της μόδας και της πολυτέλειας.

Η μεγάλη αναγέννηση του Οίκου Gucci, που ξεκίνησε από το 1995, οδήγησε στην στρατηγική απόφαση ανοίγματος ενός ακόμα καταστήματος του Οίκου στην Κηφισιά. Το δεύτερο κατάστημα άνοιξε το 2001 στο Εμπορικό Κέντρο «Αίγλη» (Κολοκοτρώνη 8). Τέλος, το κατάστημα του Κολωνακίου μεταφέρθηκε τον Απρίλιο του 2003 από το νούμερο 5 της οδού Τσακάλωφ στο νούμερο 27, σε μεγαλύτερο νεοκλασικό τριώροφο κτίριο, για να εξυπηρετήσει την αυξημένη ζήτηση για πολυτελή είδη.

Το 2010 ο Όμιλος Χαραγκιώνη υπέγραψε συμφωνία joint venture με τον Ιταλικό Οίκο, εξελίσσοντας έτσι το status της εξαιρετικά επιτυχημένης συνεργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα