ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0 – ΚΡΙΜΑ! – Εκτελεστής ο Φαν Πέρσι

upd. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ …ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

- Ο Β.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: «Όλοι μαζί συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Συγχαρητήρια σε όλους».

- Ο ΜΙΤΣΕΛ: Πετάξαμε ό,τι καλό καταφέραμε να σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.Θέλω να δώσω τα εύσημα στους παίκτες και για τα δύο παιχνίδια. Όταν κάποιος βλέπει το 3-0 νομίζει πως χάσαμε εύκολα αλλά δεν είναι καθόλου έτσι και νομίζω πως αυτό το δείξαμε και στο γήπεδο.

- Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ: «Αυτή τη στιγμή δεν είναι ώρα να μιλάμε για θετικά πράγματα γιατί είμαστε πληγωμένοι. Κάναμε μια πολύ καλή πορεία στους ομίλους κι έναν πολύ καλό πρώτο αγώνα στη φάση

των ‘16’. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια της ομάδας και ο Ολυμπιακός απέδειξε πως έχει δυνατότητας για κάτι καλύτερο. Πιστεύω πως μας άξιζε κάτι καλύτερο».

- Τη στήριξή τους στον Ολυμπιακό προσέφεραν με τη παρουσία τους στις εξέδρες του «Ολντ Τράφορντ» οι τρεις πρώην παίκτες τουΤζεμπούρ, Αμπντούν και Γιάγια Τουρέ. Κάθε άλλο παρά γούρι έφεραν…

- O Φουστέρ: «Το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί είναι ότι δεχτήκαμε τρία γκολ. Ηττηθήκαμε και μείναμε εκτός Champions League. Πραγματικά ήταν πάρα πολύ δύσκολο να αποκλείσεις τη Γιουνάιτεντ όμως είχαμε τις ευκαιρίες για να τα καταφέρουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να συγχαρούμε τον αντίπαλό μας».

ΤΕΛΟΣ! Ο ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Αποδείχθηκε και σε αυτό το ματς, πως …ο νέος μπορεί να είναι ωράιος, αλλά …ο παλιός είναι αλλιώς…

ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ…

90′ Ετοιμάζει Φελαϊνί για τη θέση του τραυματισμένου Φαν Πέρσι ο Μόγες

87 ‘ Κόρνερ για τον Ολυμπιακό

82′ Αλλαγή για τη Γιουνάιτεντ. Στη θέση του Γουέλμπεκ, ο Φλέτσερ. Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Βέργος στη θέση του Φουστέρ.

79′ Μεγάλη φάση για τον Ολυμπιακό. Σουτ του Τσόρι, ο Ντε Χέα διώχνει δύσκολα στην κλειστή του γωνία.

77΄ Αλλαγή για τη Γιουνάιτεντ. Ο Γιανγκ στη θέση του Βαλέντσια.

74′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Μασάντο στη θέση του Σαλίνο

67′ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

62′ Κίτρινες κάρτες σε Εβρά και Σαλίνο

54′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσόρι, η μπάλα κοντράρει και περνάει δίπλα απ’ την εστία του Ντε Χέα.

51′ ΓΚΟΛ, 3-0, ο Φαν Πέρσι εκτελεί απευθείας φάουλ και αφήνει “άγαλμα” τον Ρομπέρτο.

45+1′ ΓΚΟΛ, 2-0, ο Φαν Πέρσι διπλασιάζει τα τέρματα της Γιουνάιτεντ. Ο Ρούνεϊ κάνει το γύρισμα από τα δεξιά, ο Φαν Πέρσι ξεφεύγει απ’ τα μαρκαρίσματα και με κοντινό σουτ στέλνει τη μπάλα στην εστία του Ρομπέρτο.40′ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Ο Πέρεζ κάνει το γύρισμα από τα δεξιά και ο Ντε Χέα διώχνει πρώτα την κεφαλιά ψαράκι του Φουστέρ και στη συνέχεια της φάσεις το σουτ του Τσόρι.

34′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Γιουνάιτεντ. Κεφαλιά του Εβρά, τεράστια επέμβαση του Ρομπέρτο, που διώχνει σε κόρνερ.

23′ ΠΕΝΑΛΤΙ ΔΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ

19′ Δοκάρι για τη Γιουνάιτεντ από κεφαλιά του Ρούνεϊ

15′ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Εξαιρετική ενέργεια του Κάμπελ, σπάει τη μπάλα στον Πέρεζ και αυτός με σουτ από τη μικρή περιοχή στέλνει τη μπάλα πάνω απ’ την εστία.

12′ Επικίνδυνη σέντρα του Ρούνεϊ, Ρομπέρτο και Μανωλάς προλαβαίνουν τον Φαν Πέρσι.

11΄ Κίτρινη κάρτα στον Κάρικ για μαρκάρισμα στον Πέρεζ.

10′ Κίτρινη κάρτα και στον Τσόρι

5′ Κίτρινη κάρτα στον Μανωλά για μαρκάρισμα στον Γουέλμπεκ. Χάνει το επόμενο ματς αν ο Ολυμπιακός περάσει απόψε.

Πειραιά… θυμίζει το Μάντσεστερ καθώς περισσότεροι από 4.000 φίλοι του Ολυμπιακού (από την Ελλάδα, την Αγγλία αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη) βρίσκονται στο “Όλντ Τράφορντ” για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ντέιβιντ Μόγιες): Ντε Χέα, Ράφαελ, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Εβρά, Βαλέντσια, Κάρικ, Γκιγκς, Γουέλμπεκ, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μαρκάνο, Μανωλάς, Μανιάτης, Εντινγκά. Φουστέρ, Πέρες, Τσόρι, Κάμπελ.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ:

Ο Μίτσελ ετοιμάζει τα πλάνα του για την αναμέτρηση στο «Ολντ Τράφορντ», έχοντας δίλημμα κυρίως για την επίθεση, με τους Νέλσον Βαλντέζ και Τζόελ Κάμπελ να διεκδικούν θέση στην κορυφή.

Η λογική θέλει τον Παραγουανό ως την «αιχμή του δόρατος», ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τον Κοσταρικανό, σε περίπτωση που ο Μίτσελ θέλει να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και να προκαλέσει προβλήματα στην άμυνα των Άγγλων με την ταχύτητά του.

Θέση διεκδικεί και ο Νταβίντ Φουστέρ, σε περίπτωση που ο Τζόελ Κάμπελ προτιμηθεί στην κορυφή. Οι υπόλοιπες θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες.

Συγκεκριμένα, ο Ρομπέρτο θα είναι στον «άσο», με τον Σαλίνο στα δεξιά, τον Χολέμπας στα αριστερά και τους Ιβάν Μαρκάνο και Κώστα Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή, ο Εντινγκά θα είναι ο «καθαρός» κόφτης, έχοντας βοήθεια από τον Γιάννη Μανιάτη, ενώ στον άξονα, πιο μπροστά τους, θα είναι ο Τσόρι Ντομίνγκεζ και ο Ερνάν Πέρεζ θα αγωνιστεί στα άκρα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Κρις Σμόλινγκ και Τζόνι Έβανς, οι οποίοι υποφέρουν από προβλήματα τραυματισμών. Αντίθετα, επανέρχεται ο Ράιαν Γκιγκς και αναμένεται να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, με στόχο να δώσει πνοή στη μεσαία γραμμή των Βρετανών.

Ο Ντε Χέα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Εβρά θα κινείται από τα αριστερά, με τον Ράφαελ στα δεξιά. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Βίντιτς και Τζόουνς. Ο Γκιγκς θα είναι στον άξονα, μαζί με τον Κάρικ, ενώ ο Γιανουζάι και ο Γουέλμπεκ θα βγαίνουν από τα άκρα, με τον Ρούνεϊ πίσω από τον Φαν Πέρσι.

Με τις γούρικες μαύρες φανέλες

Με τις μαύρες εμφανίσεις θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» στη ρεβάνς του 2-0 του «Γ. Καραϊσκάκης» για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Πειραιώτες έχουν καλές αναμνήσεις με τα μαύρα τη φετινή σεζόν, αφού τα φόρεσαν και στο Βέλγιο, όπου νίκησαν την Άντερλεχτ, αλλά και το «Ντα Λουζ», όταν απέσπασαν ισοπαλία από την Μπενφίκα. Νίκη ή ισοπαλία, αυτή τη φορά, θα σημαίνει πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» από την άλλη, θα φορούν την κλασική τους εμφάνιση με την κόκκινη φανέλα και το άσπρο σορτσάκι. Οι δύο τερματοφύλακες θα είναι ντυμένοι στα μπλε και τα πράσινα, αντίστοιχα.

Στο θέατρο των ονείρων για …το όνειρο!

Η μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο έφθασε! Όλοι θέλουν τον Ολυμπιακό στους ’8″
Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ ανέλαβε την… σκηνοθεσία και περιέγραψε τα συναισθήματα που «κρύβει» ένα ταξίδι σαν αυτό, ενώ και άλλοι άσοι των «ερυθρόλευκων» μίλησαν για την εμπειρία τους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΤΣΕΛ

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να σκοράρει οπωσδήποτε για να καταφέρει να προκριθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μίτσελ Γκονζάλεθ.

«Γνωρίζουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε λεπτή ισορροπία, αλλά αυτό δεν μας απασχολεί. Δεν θα επαναπαυθούμε από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Φυσικά θα θέλαμε το αυριανό ματς να είναι ίδιο με αυτό του “Καραϊσκάκης”, αλλά ξέρουμε ότι τα πράγματα δεν θα είναι έτσι κι η Μάντσεστερ θα παρουσιαστεί διαφορετική, πιο αποφασισμένη» ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός.

«Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε γκολ για να περάσουμε και δεν μπορούμε να επαναπαυθούμε μόνο στο 2-0 του πρώτου αγώνα. Εγώ μπορεί να φοβάμαι λίγο, οι ποδοσφαιριστές μου όμως δεν φοβούνται τίποτα! Κι αφού αυτοί παίζουν στο ματς, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Εχουμε παίξει εναντίον πολύ σπουδαίων ομάδων σε εκπληκτικά γήπεδα και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τους αγώνες» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αυριανή αντίπαλός του αλλά και ο συνάδελφός του στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», ο Μίτσελ δήλωσε ότι «ο Ντέιβιντ Μόιες αυτή τη στιγμή υποφέρει και παρότι έχουμε αντίθετα συμφέροντα στον αυριανό αγώνα, δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Όμως, είναι σ΄ έναν πολύ μεγάλο σύλλογο και πιστεύω ότι θα καταφέρει να παρουσιάσει βελτίωση στο μέλλον».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος, ήταν ο ποδοσφαιριστής που παρέστη στη συνέντευξη Τύπου εκ μέρους των «ερυθρόλευκων» παικτών. «Είναι ίσως ο σημαντικότερος αγώνας παιχνίδι των τελευταίων ετών και, σίγουρα, μέχρι να αρχίσει υπάρχει ένα μικρό άγχος, αλλά με την έναρξη αποβάλλεται» είπε ο διεθνής σκόρερ.

«Σκοπός μας είναι να αποδείξουμε ότι η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες και θέλει να προχωρήσει. Είναι πολύ σημαντικό ότι προσπαθούμε να παίξουμε όπως θέλει ο προπονητής μας, να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να έχουμε ισορροπία.Αν έχουμε πάθος, θέληση, αποφασιστικότητα θα πάρουμε αυτό που θέλουμε. Δεν πιστεύω ότι αν σκοράρουμε η πρόκριση θα έχει κριθεί, αφού αντιμετωπίζουμε μια πολύ μεγάλη ομάδα» συμπλήρωσε.

Original article: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0 – ΚΡΙΜΑ! – Εκτελεστής ο Φαν Πέρσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα