Μακεδονία – Θράκη εις χείρας της φιλόδοξης Κατερίνας Νοτοπούλου

04:07 1/9/2018 - Πηγή: BankWars

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής έγινε η τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης.

Στην ομιλία της, η πρώην υφυπουργός Μαρία Κόλλια Τσαρουχά κλαίγοντας εξέφρασε τη χαρά της που το υπουργείο «μένει σε γυναικεία χέρια» όπως είπε ενώ στη συνέχεια κάνοντας και απολογισμό του έργου της τα τελευταία 3,5 χρόνια υποσχέθηκε ότι από τη νέα της θέση αυτή της υφυπουργού Εθνικής Άμυνας θα συνεχίσει τον αγώνα της για τη διεθνή αναβάθμιση της Μακεδονίας και τη Θράκης. Η πρώην υφυπουργός Μακεδονίας

– Θράκης, μίλησε για τη διάδοχό της, εξαίροντας τον πατριωτισμό της και τη διάθεσή της για προσφορά.

Κλείνοντας την ομιλία της φώναξε «ζήτω η Μακεδονία» ζητώντας από τους παρευρισκόμενους να κάνουν το ίδιο.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, στην ομιλία της ευχαρίστησε την προκάτοχό της αλλά και τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη.

«Στην Μακεδονία και την Θράκη αντιλαμβανόμαστε πλήρως πως η κοινωνία σήμερα έχει ανάγκη από την εμβάθυνση της δημοκρατίας, από ενίσχυση των παραγωγικών και κοινωνικών υποδομών με εξωστρέφεια. Αυτό το σκοπό ερχόμαστε να υπηρετήσουμε. Το γραφείο του πρωθυπουργού συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του και εμείς επεκτείνουμε και ενισχύουμε τις δράσεις μας στη Μακεδονία και τη Θράκη. Με το ίδιο αίσθημα συνεργασίας θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και είμαι βέβαιη ότι θα τα καταφέρουμε. Η Μακεδονία και η Θράκη θα είναι πρωτοπόρες στην παραγωγική ανασυγκρότηση. Το υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης ευελπιστούμε και οραματιζόμαστε να είναι με μεγαλύτερη ένταση τόπος σχεδιασμού και αλλά και υλοποίησης παραγωγικών αναπτυξιακών πολιτικών», ανέφερε η κ. Νοτοπούλου.

«Σε μια καινούργια σελίδα, σε μια καινούργια εποχή να γράψουμε μια διαφορετική ιστορία που να ανταποκρίνεται απολύτως στα όνειρα, στις ανάγκες και στις αγωνίας των κατοίκων της Μακεδονίας και της Θράκης», είπε η νέα υφυπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα