Μ. Σπυράκη: Δεν θα μείνει αναπάντητη η επιχείρηση λάσπης κατά της ΝΔ

09:54 3/9/2018 - Πηγή: BankWars

«Δεν θα μείνει αναπάντητη η επιχείρηση λάσπης εις βάρος στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη, στον απόηχο δημοσιεύματος που υποστήριζε ότι συγγενικό πρόσωπο του προέδρου της ΝΔ είχε συνεργαστεί με τον Αρ. Φλώρο, το 2012.

Μιλώντας στον «ΣΚΑΙ» η κυρία Σπυράκη κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υιοθετεί ένα ανυπόστατο δημοσίευμα, στρατηγική, η οποία γίνεται επιπλέον φανερή από την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου που έκανε λόγο για «σκάνδαλο που φαίνεται να ακουμπά

προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη».

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατήγγειλε επίσης ότι το δημοσίευμα αποκρύπτει σκοπίμως το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος αναφέρεται στο δημοσίευμα ως δικηγόρος του Αριστείδη Φλώρου, υπήρξε μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προφυλάκιση του πρώην μεγαλομετόχου της Energa.

Σημείωσε ακόμα ότι αποσιωπάται εσκεμμένα ότι ο κ. Φλώρος διώχθηκε και φυλακίσθηκε επί διακυβέρνησης ΝΔ.

«Αναμένουμε να αποδοκιμαστεί ο πρωθυπουργός στις κάλπες ανέφερε η εκπρόσωπος της ΝΔ και σημείωσε πως ο κ. Δημητριάδης έχει κάνει γνωστό ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα