Μ. Λεπέν: «Ελπίζουμε στη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Θα ενισχύσει τον ευρωσκεπιτικσμό»

Η επικεφαλής του ακροδεξιού γαλλικού κόμματος Εθνικό Μέτωπο, Marine Le Pen, σε δηλώσεις της στη γαλλική εφημερίδα Le Monde, λέει: «Ελπίζουμε στη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ» στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα!

Όπως ανέφερε, δεν υπάρχει καμία αντίφαση στο ότι ένα ακροδεξιό κόμμα στηρίζει τον συνασπισμό της αριστεράς και της άκρας αριστεράς, επισημαίνοντας ότι «εμείς δεν συμφωνούμε με ολόκληρο το πρόγραμμά τους, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου για

τη μετανάστευση, όμως θα καλωσορίσουμε μια νίκη τους».

Κατά τη γνώμη της, νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα συμβάλει στην ενίσχυση του ευρωσκεπτικιστικού στρατοπέδου, ακόμη και αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ.

Μάλιστα, η Marine Le Pen επισήμανε ότι σε χώρες όπως η Ισπανία και η Ελλάδα, «όπου δεν υπάρχει ισοδύναμο κόμμα με αυτό του Εθνικού Μετώπου, είναι η άκρα Αριστερά που είναι στη θέση μας».

ΣΧΟΛΙΟ ΝΔ

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ τονίζεται:

«Ο κ. Τσίπρας βρήκε τον μόνο σύμμαχό του στην Ευρώπη στο πρόσωπο της κας ΛΕΠΕΝ. Η ακροδεξιά σύμμαχός του, με δήλωση της στη Λε Μοντ λέει ότι “επιθυμούμε νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί στην ουσία αυτό θα ενισχύσει το στρατόπεδο των ευρωσκεπτικιστών”!Στην Ευρώπη οι πάντες γνωρίζουν ότι ο κ. Τσίπρας και οι ακραίες συνιστώσες του θα οδηγήσουν την πατρίδα μας στην απομόνωση. Μόνον ο ίδιος επιχειρεί να το κρύψει.Ο κ. Τσίπρας είναι το ατύχημα που ΔΕΝ θα συμβεί ποτέ στην Ελλάδα!».

ΤΟ TWEET ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o Δ. Παπαδημούλης σημειώνει ότι «το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στον αντίποδα της ακροδεξιάς».«Η δήθεν “συμπάθεια” της Λεπέν προς τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ψεύτικη και αηδιαστική», τονίζει.
Keywords
Τυχαία Θέματα