Λιβάνιος στον ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ: Εχουν θράσος οι άνθρωποι του Καψώχα και της Ακριβοπούλου

00:47 9/2/2021 - Πηγή: BankWars

Για θρασύτητα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ  ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ στον Υπουργό Επικρατείας Θοδωρής Λιβάνιος, σχετικά με την ΕΡΤ και το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Ικαρία.

«Χρειάζεται πράγματι μεγάλο θράσος να μιλάνε για την ΕΡΤ οι πρωταγωνιστές των διαγωνισμών με τα βοσκοτόπια. Οι άνθρωποι της ΕΡΤ του Καψώχα και της Ακριβοπούλου.

Η δημόσια τηλεόραση από απαξιωμένο όργανο προπαγάνδας, που την είχε καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα με αξιοπιστία, πολυφωνία και σεβασμό στη δεοντολογία κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Αυτοί είναι ο κριτής, γι αυτό και τα ποσοστά τηλεθέασης της ΕΡΤ έχουν διπλασιαστεί σε λίγους μήνες. Το καλύτερο λοιπόν που έχει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να σιωπά, ώστε να ξεχαστούν τα έργα και οι ημέρες του στη δημόσια τηλεόραση».

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε «λογοκρισία» από πλευράς κυβέρνησης για την παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία, με τον Ν. Ηλιόπουλο να εμφανίζει ένα ανυπόγραφο χαρτί γραμμένο σε υπολογιστή, υποστηρίζοντας ότι ήταν οδηγίες της ΕΡΤ ώστε να μην παίξουν πλάνα από το θέμα στο νησί.

«Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων της ΕΡΤ με την ανάρτησή του επιβεβαίωσε πλήρως τις καταγγελίες. Το βίντεο από το τραπέζωμα του κ. Μητσοτάκη με 40 άτομα έπαιξε… εκ παραδρομής για λίγα δευτερόλεπτα μόνο στο κυριακάτικο δελτίο των 15:00. Αποτέλεσμα ήταν μετά από φασαρία στην ΕΡΤ, όταν διαπιστώθηκε το ”λάθος”, να αναρτηθούν στην αίθουσα παραγωγών οι επίμαχες γραπτές οδηγίες. Φυσικά η εντολή εξετελέσθη, καθώς τα υπόλοιπα δελτία της ΕΡΤ δεν είχαν κανένα πλάνο από το βίντεο στο οποίο φαίνονται ο κ. Μητσοτάκης με 40 άτομα να μπαίνουν στο σπίτι του κ. Στεφανάδη. Περιμένουμε λοιπόν τον κ. Ζούλα και το γραφείο του Πρωθυπουργού, στο οποίο υπάγεται η ΕΡΤ, να απαντήσουν ποιος έδωσε αυτές τις εντολές. Τους καλούμε να είναι προσεκτικοί, διότι υπάρχουν δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες».

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα