Κύπρος: Παραιτείται από υφυπουργός Πολιτισμού ο Μ. Χατζηγιάννης

Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Πολιτισμού της Κύπρου αναμένεται να υποβάλει εντός της ημέρας ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Όπως αναφέρουν τα κυπριακά ΜΜΕ, στη σχετική επιστολή προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας θα ενημερώνει για τους λόγους της παραίτησής του.

Σύμφωνα με το sigmalive,

το προηγούμενο διάστημα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δέχθηκε δριμύτατη κριτική για ζητήματα όπως η επικοινωνιακή διαχείριση και ο διορισμός συμβούλων στο υφυπουργείο Πολιτισμού. Μάλιστα -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- το όνομά του είχε εμπλακεί στον διορισμό συμβούλου που βαρύνεται με ποινική καταδίκη για απάτη. Συγκεκριμένα, ανέφεραν ότι στο γραφείο του Μιχάλη Χατζηγιάννη έχει διοριστεί μια γυναίκα, η οποία καταδικάστηκε πρόσφατα σε φυλάκιση με αναστολή για υπόθεση κυκλοφορίας πλαστών εισιτηρίων εισόδου σε συναυλία.

Σε ανακοίνωσή του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε τόνισε: «Με αφορμή δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται σε σύμβαση μερικής απασχόλησης με συγκεκριμένη σύμβουλο διαχείρησης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης μεταξύ του υφυπουργείου και της ίδιας, το υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση, ούτε και διενεργήθηκε οποιαδήποτε πληρωμή προς το εν λόγω άτομο».

Keywords
Αναζητήσεις
kypros-paraiteitai-apo-yfypourgos-politismou-o-m-chatzigiannis.htm
Τυχαία Θέματα