Κύπελο: Ο Πανιώνιος πήρε 1-1 στο Καραισκάκη με τον Ολυμπιακό

Ο Πανιώνιος δεν φοβήθηκε το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Προηγήθηκαν οι ερυθρόλευκοι με τον Φορτούνη, ισοφάρισαν με τον Μητρόπουλο με τους Νεοσμυρνιώτες.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν φουριόζοι στο ματς και μόλις στο πρώτο δίλεπτο

είχαν δυο σημαντικές ευκαιρίες, με τον Γιαννακόπουλο να διώχνει σε κόρνερ την προβολή του Διαμαντάκου και την προσπάθεια του Γκαζαριάν να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Πανιώνιου.

Τελικά, η υπεροχή των “ερυθρόλευκων” μετουσιώθηκε σε γκολ, αλλά από μία στημένη φάση. Στο 13′ ο Φορτούνης εκτέλεσε με δύναμη το συρτό φάουλ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα των “κυανέρυθρων”. Η κατοχή της μπάλας ήταν καθαρά υπέρ των Πειραιωτών, αλλά στην πρώτη του φάση στα καρέ του Μέγερι ο Πανιώνιος έκανε το 1-1, με την κεφαλιά του Μητρόπουλου.

Οι Πειραιώτες προσπάθησαν να “απαντήσουν” στο επόμενο λεπτό, αλλά το τακουνάκι του Γκαζαριάν πέρασε για λίγο άουτ. Ο Ολυμπιακός έδειξε στη συνέχεια πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας και την τελική πάσα, με τους Νεοσμυρνιώτες να έχουν καλύτερη ψυχολογία και να… ξερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως, οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 στο 39′, με την σέντρα-σουτ του Μπουχαλάκη να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και στο 45′, με τον Γιαννακόπουλο να νικά ξανά τον Διαμαντάκο.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ολυμπιακός πίεσε για το γκολ που θα του έδινε… κεφάλι στο σκορ, αλλά ο Πανιώνιος είχε καλή ανασταλτική λειτουργία και ήταν αυτός που απείλησε στο 72′, με το σουτ του Μπουμάλ να φεύγει μόλις άουτ. Οι “κυανέρυθροι” ήταν πάλι αυτοί που απείλησαν στο 82′ με τον Πάνο, κάτι που προκάλεσε τις αποδοκιμασίες από την πλευρά των οπαδών των γηπεδούχων.

Ο Πανιώνιος στάθηκε… τυχερός στο 86′, αφού η προσπάθεια του Διαμαντάκου κατέληξε στο δοκάρι του Γιαννακόπουλου (το τρίτο του Ολυμπιακού στο ματς) κι έτσι έφυγε με την ισοπαλία από το “Γ. Καραϊσκάκης”

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγκιερι, Σαλίνο, Αυλωνίτης (46′ Σιόβας), Βούρος, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης (79′ Βέργος), Φορτούνης, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Γκαζαριάν (59′ Κασάμι), Διαμαντάκος.

Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασουλής, Φούντας (87′ Παντίδος), Γκίνης, Χατζηισαΐας, Γιάννου (57′ Ντουρμισάι), Πάνος, Μπουμάλ, Κολοβός (67′ Μασούρας), Γκέζος.

Keywords
Τυχαία Θέματα