Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μητροπόλεως για την υποδοχή της εικόνας «Άξιον Εστί»

10:23 3/5/2023 - Πηγή: BankWars

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα Τετάρτη στην οδό Μητροπόλεως λόγω της μετάβασης από το Άγιον Όρος της ιερής εικόνας της Παναγίας «Άξιον Εστί» στη Μητρόπολη Αθηνών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., απαγορεύονται η στάση και η στάθμευση και θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων από τις 6 το πρωί επί της οδού Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.

Η ΕΛ.ΑΣ. απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή

τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στην παραπάνω οδό κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στις 6 το απόγευμα θα γίνει στην πλατεία Μητροπόλεως η τελετή υποδοχής της εικόνας, η οποία φυλάσσεται στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου στις Καρυές του Αγίου Όρους.

Η υποδοχή θα λάβει χώρα παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου, ενώ στη συνέχεια θα τελεστεί δοξολογία και ιερά παράκληση στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών.

Η εικόνα θα συνοδεύεται από αντιπροσωπεία μοναχών του Αγίου Όρους και θα παραμείνει προς προσκύνηση των πιστών στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών από τις 3 έως και τις 15 Μαΐου.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα