ΚΡΗΤΗ: Εισαγγελέας έφησε ελέυθερο κακοποιό γιατί της παρουσιάστηκε εκτός ωραρίου της!

«Είμαστε εκτός ωραρίου. Προσωρινά ελεύθερος. Φύγε και έλα ξανά να σε δω τη Δευτέρα», είπε η νεαρή εισαγγελέας στον Βούλγαρο, φερόμενο ως δράστη για κλοπή 8000 ευρώ από ηλικιωμένη στην Κρήτη. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Βούλγαρος απέσπασε το χρηματικό ποσό των 8000 ευρώ από την ηλικιωμένη, με τη δικαιολογία ότι τα χρειάζεται η κόρη της προκειμένου να ανασταλεί η ποινική διαδικασία σε βάρος της, καθώς είχε σκοτώσει, σε τροχαίο, ένα παιδάκι.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 29 Οκτωβρίου. Η ηλικιωμένη,

όπως και εκατοντάδες άλλοι συμπολίτες μας στην Κρήτη και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος, «τσίμπησαν» στο… δόλωμα και μέσα στη σύγχυση και στον πανικό, διέθεσε τις οικονομίες της για να σώσει το παιδί της.

Όταν, πλέον, κατάλαβε ότι όλο αυτό ήταν κόλπο για να «τσεπώσουν» τα λεφτά, ήταν ήδη αργά καθώς ο δράστης είχε πάρει τα χρήματα και είχε εξαφανιστεί.Αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου δούλεψαν την υπόθεση και κατάφεραν να αξιοποιήσουν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, κυρίως μέσα από κάμερες ασφαλείας.

Εντόπισαν ότι το άτομο που πήγε στο σπίτι της ηλικιωμένης για να πάρει τα χρήματα είναι ένας μεσήλικας Βούλγαρος, ο οποίος διαμένει στην περιοχή. Τον βρήκαν και τον συνέλαβαν. Όμως η εισαγγελέας τον άφησε σήμερα προσωρινά ελεύθερο

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα