Κρεμάστηκε στο Αστυνομικό τμήμα ο Αλβανός κατηγορούμενος για βιασμό της κόρης του

Αυτοκτόνησε ο 35χρονος Αλβανός που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα κατηγορούμενος ότι βίαζε την 15χρονη κόρη του τα τελευταία τρία χρόνια.

Σύμφωνα με το patrisnews.com ο 35χρονος κρεμάστηκε το βράδυ της Παρασκευής με σεντόνι στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας όπου κρατούνταν προσωρινά και μέχρι τη Δευτέρα οπότε και αναμενόταν να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Στα πράγματά του βρήκαν ένα σημείωμα στα αλβανικά, στο οποίο, μεταξύ άλλων, έλεγε ότι είναι αθώος και αγαπάει τα παιδιά του. Ζητούσε, δε, να πουν στους γονείς του ότι δεν έχει κάνει τίποτα και ευχόταν να «πετύχει» το εγχείρημά του. Οτι είναι αθώος ο 35χρονος επέμενε νωρίτερα και στο συνήγορό του, υποστηρίζοντας πως άλλοι ευθύνονταν για ό,τι είχε γίνει.

Σημειώνεται ότι το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μέσα στην περασμένη εβδομάδα όταν γείτονες της οικογένειας του Αλβανού ακούγοντας ένα μεγάλο καβγά που διαδραματιζόταν εντός του σπιτιού στο Τρίκορφο Μεσσηνίας κάλεσαν την Αστυνομία.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά όταν είδαν τα σημάδια από γρατζουνιές στο πρόσωπο της 15χρονης κόρης του ζευγαριού. Παρουσία ψυχιάτρου, στην ασφάλεια Καλαμάτας, η 15χρονη αποκάλυψε ότι ο πατέρας την βίαζε από την ηλικία των 11,5 ετών μπροστά στα μάτια της μητέρας της. Μάλιστα, ανέφερε ότι την έδερνε και την απειλούσε για να μην αποκαλύψει το ένοχο μυστικό του.

Original article: Κρεμάστηκε στο Αστυνομικό τμήμα ο Αλβανός κατηγορούμενος για βιασμό της κόρης του.

Keywords
Τυχαία Θέματα