Κορωνοϊός: Λουκέτα και τσουχτερά πρόστιμα σε Κύμη και Χαλκιδική – Σαφάρι ελέγχων σε όλη τη χώρα

14:17 2/8/2020 - Πηγή: BankWars

Συνεχίζονται οι έλεγχοι των Αρχών σε καταστήματα (μπαρ κλπ) της χώρας, με τα πρόστιμα που επιβάλλονται σε περίπτωση που δεν τηρούνται τα μέτρα περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού να είναι τσουχτερά.

«Λουκέτο» μπήκε σε δύο μπαρ της Χαλκιδικής, ενώ τα ξημερώματα της Κυριακής «σφραγίστηκε» και μπαρ της Κύμης εξαιτίας του συνωστισμού.

«Λουκέτο» 15 ημερών στην Κύμη

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Evima, στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής και μετά από καταγγελία ότι στα μπαρ της παραλίας της Κύμης υπάρχει συνωστισμός η αστυνομία προχώρησε στο «σφράγισμα» ενός μπαρ για 15

ημέρες για συνωστισμό. Επιπλέον, επιβλήθηκε και πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Τσουχτερά πρόστιμα και λουκέτα στη Χαλκιδική

Επίσης, σφραγίστηκαν δύο μπαρ στη Χαλκιδική έπειτα από ελέγχους της αστυνομίας, κατά τις οποίους διαπιστώθηκαν παραβάσεις των μέτρων περιορισμού μετάδοσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, στη Χαλκιδική τα δυο μπαρ σφραγίστηκαν για 15 ημέρες, αφού κατά τη διάρκεια ελέγχου που έγινε διαπιστώθηκε ότι οι πελάτες ήταν υπεράριθμοι και υπήρξε συνωστισμός και συγχρωτισμός. Ταυτόχρονα επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 30.000 και 13.000 ευρώ αντίστοιχα.

Εντατικοί έλεγχοι στα νησιά

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία ύστερα από ελέγχους που διενήργησε στη Μύκονο. Ειδικότερα οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται για ηχορύπανση και διατάραξη κοινής ησυχίας. Σημειώνεται ότι στη Μύκονο διενεργήθηκαν 19 έλεγχοι, έξι σε μπιτς μπαρ και 13 σε νυχτερινά κέντρα.

Παράλληλα σε 7 ελέγχους που έγιναν στη Νάουσα της Πάρου επιβλήθηκε πρόστιμο σε ένα άτομο για τη μη χρήση μάσκας.

Επίσης έγιναν 15 έλεγχοι στη Σαντορίνη χωρίς να διαπιστωθεί κάποια παράβαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα