ΚΟΜΜΑ ΔΡΑΧΜΗΣ: Αυτή είναι η λύση

Σε διακαναλική συνέντευξη τύπου οι εκπρόσωποι του συνασπισμού ΔΡΑΧΜΗ, Θεόδωρος Κατσανέβας, Δημήτρης Βάρος, Γιάννης Καραμολέγκος και Σπύρος Στάλιας και υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος, ανέφεραν ότι η Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση ΔΡΑΧΜΗ, έχει τη μόνη συγκροτημένη, τεκμηριωμένη, σοβαρή, αποτελεσματική πρόταση για την ανατροπή του μνημονίου και τη δημιουργία 1 εκ. θέσεων σε

1,5-2 χρόνια.

“Στο πρόγραμμά μας, ειπώθηκε, προβλέπεται η ομαλή μετάβαση στο εθνικό μας νόμισμα, η στάση πληρωμών και διαπραγμάτευση για αποπληρωμή 20% του χρέους όπως έχει γίνει σε άπειρες περιπτώσεις με άλλες χώρες με προεξέχουσα την περίπτωση της Γερμανίας το 1953.

Προβλέπεται επίσης, η προστασία των δανειοληπτών και των τραπεζικών καταθέσεων, η διασφάλιση της επάρκειας σε τρόφιμα, φάρμακα πρώτες ύλες, κάυσιμα και η προοπτική σημαντικής αύξηση των μισθών, των συντάξεων, του βιοτικού μας επιπέδου και την απαλλαγή της χώρας απο τη γερμανική κατοχή.

Οι προτάσεις μας στηρίζονται σε σοβαρές μελέτες και διαβουλεύσεις με διαπρεπείς διεθνέις οικονομολόγους και η ανάλυσή τους μπορεί να αναζητηθεί στην ιστοσελίδα μας www.drachmi5.gr , σε μελέτες, άρθρα και εκλαϊκευμένα βιβλία που κυκλοφορούν.

Τονίστηκε ότι όσα κόμματα αποδέχονται το ευρώ, είναι στην πραγματικότητα μνημονιακά κόμματα, αφού το ευρώ είναι αλυσσοδεμένο με το μνημόνιο.

Και αυτό γιατί, δεν υπάρχει δυνατότητα διαπραγμάτευσης μέσα στην ευρω-φυλακή από την οποία υποφέρουν όλες οι χώρες της νότιας ευρωζώνης.

Όπως και καμιά ελπίδα εξόδου απο τη φτώχεια, την ανεργία, την οδύνη που βιώνουμε σήμερα όπως δε ζήσαμε ποτέ με τη δραχμή. Για αυτό και το διακύβευμα των ευρωεκλογών δεν είναι ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μνημόνιο, οδύνη και κατοχή ή δραχμή, ανατροπή και προκοπή.

Είναι ντροπή για όσους σκέφτονται να ψηφίζουν κωμικές παραφυάδες του συστήματος όπως τα ατερμάτιστα Ποτάμια και όχι μόνο, που υπηρετούν τη συμμορία του ευρώ, μέλη της οποίας, όπως ορισμένοι μεγαλοτραπεζίτες που ευθύνονται για θαλασσοδάνεια, θα κάτσουν στο σκαμνί.

Η ατιμωρησία προς όλους και για όλα ανήκει στο παρελθόν.
Η σημερινή Ε.Ε. τονίστηκε, δεν έχει καμιά σχέση με αυτήν της αλληλεγγύης και της σύγκλισης που οραματίστηκαν οι εμπνευστές της, γι΄αυτό πρέπει να αλλάξει εντελώς πορεία ή να διαλυθεί. Η Ελλάδα και ότι περικλείεται σ’ αυτήν, ανήκει και πρέπει να ανήκει στους Έλληνες. Αυτό ισχύει ειδικότερα για τη Δυτική Θράκη, όπου οι εθνομηδενιστές διαπραγματεύονται την εθνική μας κυριαρχία με το εκεί Τουρκικό Προξενείο. Είναι αδιανότητο τονίστηκε, να θεωρούνται περίπου φασίστες όσοι επιμένουν στην ελληνικότητα της πατρίδας μας.

Είμαστε Έλληνες, πατριώτες αλλά και δημοκράτες. Είμαστε ενάντια στην πολυπολιτισμικότητα, και στη θεωρία του «συνωστισμού».
Καταλήγοντας τονίστηκε ότι, «καλούμε τους Έλληνες πατριώτες, δημοκράτες να ψηφίσουν ΔΡΑΧΜΗ, να ψηφίσουν Ελλάδα, να ψηφίσουν για την Ελλάδα»

Original article: ΚΟΜΜΑ ΔΡΑΧΜΗΣ: Αυτή είναι η λύση.

Keywords
Τυχαία Θέματα