Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι θα ψηφίσουν τα μέτρα, αλλά κάποιοι είπαν δυο κουβέντες για την…τιμή της Αριστεράς

23:55 5/5/2017 - Πηγή: BankWars

Τα μέτρα θα τα ψηφίσουν όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, παρά τις αμφισβητήσεις που διατυπώθηκαν, άλλες σοβαρά και άλλες …για την τιμή των όπλων και για να ακούσει το στενό κομματικό ακροατήριο.

Ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης φέρεται να διαφώνισε με τα υψηλά πλεονάσματα που επιβαρύνουν την ελληνική κοινωνία, ενώ έκανε λόγο και για σκιές στις υποθέσεις Σαββίδη και Καλογρίτσα. Ζήτησε διευκρινίσεις

για το πως θα εφαρμοστούν τα αντίμετρα απευθύνοντας ερώτηση στον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Οι ξένοι δεν θέλουν να μας ρίξουν, αλλά να μας απαξιώσουν ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

Η αντιπρόεδρος της Βουλής και μέλος των 53+ Τασία Χριστοδουλοπούλου φέρεται να προέβλεψε οτι η κυβέρνηση δεν θα πιάσει το 3,5% του πρωτογενούς πλεονάσματος για το 2018, άρα δεν θα εφαρμοστούν τα αντίμετρα.

Σαράντα βουλευτές τοποθετήθηκαν, ενώ δύο φορές μίλησε ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, και διευκρινίσεις έδωσαν ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης και η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα