Κ.Λαπαβίτσας: Ο κόσμος συνηθίζει την κατάσταση!

Την εκτίμηση ότι η κατάσταση, μετά την επιβολή ελέγχων στις τράπεζες, σταθεροποιείται, κάνει την Τρίτη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας, που συμπληρώνει ότι ο κόσμος συνηθίζει: «Υπάρχουν οι έλεγχοι στις τράπεζες, ήδη έχει υπάρξει μια σταθεροποίηση της κατάστασης. Αυτό,

τις επόμενες ημέρες θα εξομαλυνθεί περισσότερο, όσο ο κόσμος θα συνηθίζει αυτή την κατάσταση, για τώρα. Άρα, δεν τίθεται θέμα κατάρρευσης αν ψηφίσουμε ΟΧΙ, γιατί υπάρχει έλεγχος».

Την απίστευτη αυτή δήλωση έκανε ο βουλευτής Κ.Λαπαβίτσας σε συνέντευξή του στο news4all.gr,όπου επίσης υποστήριξε πως και οι εμπορικές δραστηριότητες «θα εξομαλυνθούν και αυτά το επόμενο διάστημα, όσο οι έλεγχοι θα γίνονται πιο εξειδικευμένοι», αν και τονίζει ότι «αυτή είναι μια κατάσταση που δεν θέλουμε να γίνει μόνιμη, φυσικά».
Ο κύριος Λαπαβίτσας πάντως, αυτή τη φορά δεν επιμένει στη δραχμή, αλλά τονίζει πως «υπάρχει δυνατότητα μέσα στο ευρώ, εφόσον υπάρξει μια συμφωνία, να διαμορφωθούν έτσι οι συνθήκες ώστε να έρθει η ανάπτυξη, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο. Να μπορέσουμε να σηκώσουμε κεφάλι, να πατήσουμε σταθερά στα πόδια μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα