ΚΚΕ-Δ.Κουτσούμπας: “Φαίνεται ότι δεν θα βρεθούν οι 180. Αυτό βλέπουμε μέχρι σήμερα. Μένει να περιμένουμε να δούμε»

«Με βάση τα μέχρι σήμερα δεδομένα φαίνεται ότι στις 29 Δεκεμβρίου δεν θα βρεθούν οι 180 βουλευτές. Αυτό βλέπουμε μέχρι σήμερα. Μένει να περιμένουμε να δούμε» , είπε σε ομιλία του στα Χανιά σε στελέχη του κόμματος, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας. Στην ομιλία του, κάλεσε τους πολίτες να μην εγκλωβιστούν στην σικέ – όπως την χαρακτήρισε – αντιπαράθεση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ

.

Όπως τόνισε, «είναι εντελώς ξένα προς τα πραγματικά λαϊκά συμφέροντα, εάν “κουρευτεί” όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ή αν “επιμηκυνθεί”, όπως λέει η Ν.Δ. το χρέος, εάν ακολουθηθεί “επεκτατική” πολιτική ή αν ακολουθηθεί πιο “περιοριστική” πολιτική που λένε οι μεν και οι δε».

Σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα, η επιλογή που προβάλλουν και η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγούν στο δρόμο που επιβάλλει η Ε.Ε., η Ευρωζώνη, το μονοπωλιακό κεφάλαιο, οι οργανισμοί τους και οι τραπεζίτες τους, κάτι που, όπως τόνισε, «για το λαό σημαίνει ότι τα μνημονιακά μέτρα θα μείνουν ως έχουν, οι εφαρμοστικοί αντιλαϊκοί νόμοι θα εξακολουθούν να ισχύουν, με όποιον κι αν κρατάει το τιμόνι της κυβέρνησης».

Keywords
Τυχαία Θέματα