Κ.Καραμανλής: Ή εγώ ή ο Στουρνάρας! – Εβαπτίσθη…αντιμνημονιακός ο Κωστάκης μας

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στο ΒΗΜΑ ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής φέρεται να έχει καταστήσει σαφές στον Πρωθυπουργό πως αν ο Γιάννης Στουρνάρας συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος, ο ίδιος δεν πρόκειται να κατέβει ως υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές όποτε κι αν γίνουν.

«Εγώ

φεύγω, αν είναι αυτός…» και όπως λένε όσοι γνωρίζουν καλά την ιδιοσυγκρασία του Κώστα Καραμανλή η απόφαση του αυτή συνδέεται άμεσα και με το εσωτερικό μέτωπο που έχει διαμορφωθεί στη ΝΔ εναντίον του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος αποτελεί «κόκκινο» πανί για μέγάλο αριθμό στελεχών.

Στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή την τελευταία περίοδο έχουν γίνει πάρα πολλές συναντήσεις και συζητήσεις για τη στάση του Στουρνάρα αν και ο πρώην πρωθυπουργός σε κάθε ευκαιρία σπεύδει να διευκρινίσει ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Αντώνη Σαμαρά τον οποίο στηρίζει και στον οποίο αναγνωρίζει το γεγονός ότι «έχει πετύχει την πολιτική σταθερότητα σε μια τόσο κρίσιμη για τον τόπο περίοδο».

Original article: Κ.Καραμανλής: Ή εγώ ή ο Στουρνάρας! – Εβαπτίσθη…αντιμνημονιακός ο Κωστάκης μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα